Néhány nappal azután, hogy a hétvégén titokban benevezett, és meg is nyert  egy ju-jitsu versenyt, Tom Hardy elárulta, mi késztette arra, hogy részt vegyen a tornán.

Az Oscar-jelölt színész sokkolta a harcművészek egy csoportját Angliában, miután szombaton megjelent a versenyen. A visszatérő kék öves sztárja szerdán az Instagramon tette közzé, hogy a REORG nevű globális nonprofit szervezet tagjaként vett részt a bajnokságon.

"A függőség nehéz és összetett dolog; ahogy a mentális egészség is" - írta Hardy. "Olyan témák, amelyek mélyen személyesek számomra, és rendkívül közel állnak a szívemhez".

"Megtiszteltetés, hogy képviselhetem a REORG jótékonysági szervezetet és a csapatomat, valamint azt a nagyszerű munkát, amelyet a Jiu Jitsu és a fitneszedzés terápiás előnyei révén a veteránok, a katonák és az elsősegélynyújtók mentális egészségének és jólétének támogatásával végeznek."

A Venom színésze elmondta, hogy a sport az ő életében is rendkívüli fontosnak bizonyult.

"Nem tudom hangsúlyozni, hogy milyen fontos volt, és milyen hatással volt az én és a csapattársaim életére."

Hardy korábban nyíltan beszélt a személyes harcairól, beleértve életének egy nehéz időszakát, amikor 2002-ben alkohol- és drogfüggő volt.

Nem mellesleg, a színész a múlt hónapban két érmet nyert a REORG számára rendezett jótékonysági jiu-jitsu versenyen.

A közelmúltban derült ki, hogy mi lesz Hardy következő nagy filmes dobása, erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés