Tom Hiddleston a legesélyesebb James Bond szerepére a fogadóirodák szerint

A 007 Nincs idő meghalni ismét egy korszak lezárása lesz majd a James Bond-franchise történetében, Daniel Craig ugyanis utoljára alakítja majd a legendás angol ügynököt, és valaki másnak kell adnia majd a stafétabotot.

Az elmúlt évben sok és sokféle pletyka felröppent arról, hogy ki lesz majd az új és fiatal James Bond, aki még éveken keresztül hordhatja az ügynök jól szabott öltönyét – sőt, szó esett arról is, hogy netán nő veszi át majd a Bond helyét, ám ezt az utóbbi pletykát maga Barbara Broccoli cáfolta, miszerint a történet már nem lenne ugyanaz egy női főszereplővel. Néhány színész a kora, mások az elfoglaltságuk miatt nem jöhetnek szóba – de a közönség érthető módon nagyon szeretné tudni, hogy 2020 után ki lesz majd a földkerekség legelegánsabb ügynöke.

Fogadóirodáknál természetesen erre is lehet fogadni – és ettől még inkább angollá válik a dolog -, és úgy tűnik, hogy a legesélyesebbnek Tom Hiddleston tűnik a szerepre. Az Éjszakai szolgálat és a Bosszúállók: Végtelen háború sztárjának neve már többször előkerült, mint a szerepre tökéletesen alkalmas színész, ám eddig semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, hogy köze lehetne-e a franchise-hoz.

A második legesélyesebbnek James Nortont tartják az irodáknál, aki messze a lista legfiatalabb szereplője – ám a Grantchester bűnei című sorozat szereplőjét messze nem ismerik annyian, mint a többieket, példának okáért a harmadik helyen álló, örök favoritnak tartott Idris Elba nevét.

Az első ötbe befért még Tom Hardy és a skót Richard Madden, akit a Trónok harcabó vagy a Hamupipőke élőszerepős feldolgozásából ismerhet a magyar közönség.

De ha neked van egy másik tuti tippet, akkor ne felejtsd el megtenni valamelyik prominens angol fogadóirodánál – hiszen a kérdés még hónapokig nyitott marad.