Törvénytelen viszonyt folytathatott a Doctor Strange színésznője és a férje egy tinédzserrel

Újabb szexuális zaklatási botrány van kibontakozóban, ezúttal Nagy-Britanniában áll bíróság elé egy házaspár, akiket azzal vádolnak, hogy kiskorút kényszerítettek szexuális aktusra. A házaspár Zara Phythian és férje, Victor Marke, akik harcművészként főleg kaszkadőr munkákat vállaltak Hollywoodban. Zara Phythian önéletrajzában kétségtelenül a Doktor Strange a legjobban csengő cím, amin dolgozott.

A pár ellen azután indítottak eljárást, hogy egy nő feljelentette őket szexuális zaklatás miatt. A vád szerint az esetre még 2005-ben került sor, amikor a nő még csak 13 éves volt. Felnézett Zara Phythianra, aki akkoriban harcművészeti oktatóként dolgozott. Szeretett volna olyan lenni, mint ő, ezért keveredett a kényes szituációba.

Elmondása szerint a pár előbb alkohollal itatta, majd Zara Phythian arra kérte, hogy orálisan elégítse ki Victor Marke-t, aki ezután vele és feleségével is lefeküdt. Már akkor is tudta, hogy amit tett, nem helyes, de nem tudta, hogyan keveredhetne ki a helyzetből. Állítása szerint Victor Marke meg is fenyegette, hogy bántani fogja, ha bárkinek szól az esetről és különben sem hinne neki senki.

A pár természetesen tagadja a vádakat, de helyzetük nem túl jó, főleg Victor Marke-é nem. Ellene ugyanis egy másik nő is feljelentést tett, aki azt állítja, a férfi 2002 és 2003 között több alkalommal is szexuálisan zaklatta őt, amikor még csak 15 éves volt.