Bár korábban James Gunn minden idők egyik legjobb képregényfilmjének titulálta az idén bemutatott Flash – A Villámot, a mozikban mégis csúnyán elhasalt.

Andy Muschietti rendezését ugyanis a kritikusok és a nézők is határozottan gyenge produkciónak tartják, ezzel pedig bizony eléggé gyászos végéhez közeledik a Zack Snyder által megalapozott DCEU. Aki lemaradt volna a júniusi premierről, az most bepótolhatja, hiszen a Flash mától elérhető a HBO Max műsorkínálatában is.

A film története szerint Barry Allen arra használja a képességét, hogy “visszafusson” a múltba, azt remélve, hogy ha megváltoztatja azt, akkor megmentheti a családját is, rövidesen azonban egy alternatív valóság csapdájába esik, így egy régi félelmetes ellenség is visszatér, aki elpusztíthatja a Földet. Barrynek nincs más választása, tovább kell utaznia az időben, megtalálni azokat a hősöket, akik felvehetik a harcot a világunkat fenyegető erőkkel szemben.

A film főszerepeiben Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Michael Shannon, Temuera Morrison, Antje Traue és Maribel Verdú láthatók. A Flash – A Villám mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»