Újabb sztárok csatlakoztak Tarantino új filmjéhez, összeállt az évtized stábja

Ha eddig nem volt tiszta: Quentin Tarantino mindent megtesz azért, hogy új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood mindenkivel feledtesse az elmúlt egy év kevésbé szerencsés híreit, és a már eddig is igen impozáns stáblistát további sztárokkal bővítette.

A hamisítatlanul hollywoodi sztori sokak fantáziáját megmozgatta, és nem kell csodálkozni azon, ha a rendező első körben olyan sztárokat nyert meg a projektnek, mint Leonardo DiCaprioBrad PittAl PacinoKurt RussellMargot RobbieTim RothMadsen Michael és Dakota Fanning – de ez még mindig nem a teljes lista.

A történet 1969-ben játszódik a hippi Hollywood hajnalán, amikor is egy levitézlett western-sztár (DiCaprio) és dublőre (Pitt) igen nehezen találják már a helyüket az álomgyárban. A dolgok olyan irányba haladnak, amiben nekik nem túl sok szerepet osztottak, és érhető módon mindent szeretnének elkövetni azért, hogy ez megváltozzon. Szerencsére a színész egyik szomszédja az épp igen sikeres Sharon Tate (Robbie).

A film nem feltétlenül a Manson-féle gyilkosságra helyezi a hangsúlyt, ám a valós esemény érdekes keretet tud adni az amúgy is formabontó filmjeiről ismert rendező legújabb alkotásának. A nagyjából biztos sikernek elkönyvelt filmhez olya további sztárok csatlakoztak még, mint Damian Lewis, Timothy Olyphant, Spencer Garrett, Martin Kove, James Remar, Brenda Vaccaro, Mike Moh és Craig Stark. Sokan közülük már dolgoztak együtt a rendezővel, így érhető a bizalom.

A szupercsapat remélhetőleg szuper filmje egy év múlva, 2019 augusztusában kerül majd a mozikba – és egyáltalán nem kell azon csodálkoznunk, ha nem lesz szükség hatalmas felhajtásra ahhoz, hogy a filmet tömegek várják.