Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (április 22-28)

A következő hét is rengeteg újdonsággal kecsegtet a Netflix háza táján. Temérdek új tartalom érkezik majd - krimi (Az Asunta-ügy), dokumentum (Antares de la Luz: Közel a vég), vígjáték (City Hunter), drámai sci-fi (Búcsú a Földtől) - bármi, amit a nézők megkívánhatnak. Listánkban leginkább a szolgáltató eredeti tartalmaira összpontosítottunk, természetesen ez nem minden - a teljes kínálatot itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

dokumentum

Netflix

2012 vége felé, a közelgő apokalipszisről szóló széles körű találgatások közepette Antares de la Luz, egy chilei szekta karizmatikus vezetője ügyesen manipulálja követőit,... több»

Antares de la Ruz, kihásználva a chilei viszonyokat és az emberek világvégébe vetett hitét, megalapít egy személyi kultuszt és az embereket különféle szörnyűségekre kényszeríti - ami végül az ország egyik legszörnyűbb bűncselekményében csúcsosodik ki.
#4

27 Az Asunta-ügy  (2024)

(2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

A dokumentumfilm Asunta Basterra meggyilkolásának történetét tárja fel, ami 2013-ban sokkolta Spanyolországot és a világot. több»

2013. szeptember 21-én Rosario Porto és Alfonso Basterra bejelentik lányuk, Asunta eltűnését, akinek holttestét órákkal később találják meg egy Santiago de Compostela melletti út szélén. A rendőrségi nyomozás hamarosan olyan bizonyítékokat tár fel, amelyek a szülőkre terelik a gyanút. A hír megrázza a várost, sőt az országot is. Mi vezethet két szülőt arra, hogy véget vessenek lányuk életének? Mi rejtőzik a tökéletes családi kép mögött?
#3

dráma | sci-fi | thriller

Netflix

Egy aszteroida száguld a Föld felé, és egy tanárnő mindent megtesz, hogy diákjai biztonságban legyenek. több»

Miután bejelentik, hogy egy aszteroida ütközik a Földdel, és hogy a Koreai-félsziget a becsapódási területen fekszik, statárium lép életbe, és teljes káosz alakul ki. Konfliktusok támadnak azok között, akik hisznek a katasztrofális ütközésben, és azok között, akik nem hisznek ebben, bebörtönzött bűnözők szöknek meg a börtönből, a szekták ámokfutásba kezdenek, az emberek pedig biztonságosabb területekre igyekeznek vándorolni. A káosz közepén egy tanárnő áll, akinek egyik diákját elrabolták egy tüntetés során.
#2

33 City Hunter  (2024)

(3)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy nőcsábász tokiói zsoldos kalandjait követhetjük nyomon a filmben. több»

A City Hunter, a legendás manga, amely meghódította Japánt és több mint 50 millió példányban kelt el, megkapta a várva várt japán élőszereplős adaptációt. A történet Ryo Saeba meséje, aki egy első osztályú "söprögető", és a modernkori Tokió, Shinjuku sötét alvilágában dolgozik. Ryo hűvös viselkedése és szórakoztató személyisége között egyensúlyozva küzd meg az alvilág kihívásaival.
#1

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Charles Rowland és Edwin Paine úgy döntöttek, hogy nem lépnek a túlvilágra, hanem a földön maradnak, és természetfeletti dolgokkal kapcsolatos bűncselekmények után nyomoznak. több»

Edwin Payne és Charles Rowland képviselik a Halott Fiúk Nyomozóirodát. A tinédzserek, akik csak a halálban találnak egymásra, Edwin és Charles a legjobb barátok és szellemek... akik rejtélyeket oldanak meg. Bármit megtesznek, hogy összetartsanak - beleértve a gonosz boszorkányok, a pokol és maga a halál elől való menekülést is. Egy Crystal nevű látnok és barátja, Niko segítségével képesek megfejteni a halandók birodalmának legrejtélyesebb paranormális ügyeit.