Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (április 22-28)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten is felesküdtek arra, hogy szórakoztassanak minket és mindent megtegyenek, hogy ne legyen részünk unalmas órákban. Vadonatúj produkciók jönnek (Halott Fiúk Nyomozóiroda ), már ismert sorozatok jelentkeznek új évadokkal (A nagy sorshúzás - 2. évadŐk - 2. évad) és különféle filmek is érkeznek a szolgáltatók kínálatába. Listánkban főleg a kiemelt tartalmak szerepelnek, természetesen ezen kívül sok más is várható - a teljes kínálatot itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

dráma | misztikus | sci-fi | vígjáték

Apple TV+

A Morpho gép felkészíti Deerfield lakóit a titokzatos „következő szakaszra”. Ahogy mindenki elmerül feltételezéseiben azt illetően, mi következik, új kapcsolatok alakulnak... több»

Az M.O. Walsh regényéből adaptált sorozat második évadában a titokzatos Morpho gép felkészíti a városka lakóit a "következő szakaszra". A konkrét tervek reményekké és álomképpé alakulnak, valamint új kapcsolatok jönnek lére és új kérdések merülnek fel.
#6

dráma | horror | thriller

Amazon Prime Video

A történet középpontjában Dawn Reeve, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági nyomozója áll, akit egy új ügyre osztanak be: egy nevelőotthonban élő anya hátborzongató... több»

Az 1991-es Los Angelesben játszódó második évad a korszak különböző rasszista problémáival foglalkozik. A cselekmény középpontjában Dawn Reeve nyomozó áll, aki az egyetlen színesbőrű nő az egységében, amint egy nyugtalanító gyilkossági ügyet próbál megoldani, amely az egész családját fenyegeti.
#5

dokumentum | életrajzi | zenés

Disney+

A film Bon Jovi történetét követi nyomon, személyes videókkal, fotókkal és zenével, amelyek bepillantást engednek Jon Bon Jovi életébe és a zenekar útjába a New Jersey-i... több»

A sorozat egy négyrészes, átfogó doku, amely a világ egyik legismertebb zenekarának és frontemberének, Jon Bon Jovinak a kultikus múltját és bizonytalan jövőjét mutatja be.
#4

animáció | kaland | vígjáték

HBO Max

A második évad cselekménye Cogburn seriff (Stephen Root) rejtélyes gyilkosságának megoldása, ami az első évad végén következett be. több»

A tavalyi év egyik legmegosztóbb sorozata visszatér a második évaddal. Benne megismerhetjük a Scooby Doo karaktereinek újraértelmezett kalandjait és történeteik folytatását.
#3

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Charles Rowland és Edwin Paine úgy döntöttek, hogy nem lépnek a túlvilágra, hanem a földön maradnak, és természetfeletti dolgokkal kapcsolatos bűncselekmények után nyomoznak. több»

A sorozat a DC Comics karaktereire épül, akiket Neil Gaiman és Matt Wagner álmodtak meg. A sorozat Charles Rowland és Edwin Paine történetét követi nyomon, akik úgy döntöttek, hogy nem lépnek a túlvilágra, hanem a Földön maradnak, és természetfelettivel kapcsolatos bűncselekmények után nyomoznak.
#2

dráma

SkyShowtime

Delaneyék kívülről nézve irigylésre méltóan elégedett családnak tűnnek. Az egykori teniszedzők, Joy és Stan négy felnőtt gyermek szülei. De sajnos Joy eltűnik, és a... több»

A történetben egy családanya hirtelen eltűnik, négy felnőtt gyermeke pedig az igazság nyomába ered, miközben igyekeznek őt megtalálni. Útközben azonban sok olyan titokra bukkannak, ami megváltoztatja képüket szüleik életéről. A főbb szerepekben Sam Neill és Annette Bening láthatóak.
#1

82 Valami madarak  (2023)

(9) (5)

dráma | vígjáték

Mozikban | Netflix | Cinego | Telekom TVGO

Béla egy makacs idős férfi, aki magányosan él, és erősen idegenkedik a változásoktól. Amikor fia egy kisebb baleset után idősek otthonába helyezi, Béla úgy érzékeli, mintha... több»

Felemelő történet egy szokatlan barátságról, amely egy idősek otthonából szabadulni próbáló idős férfi és egy impulzív, szociális munkás tinédzser lány között szövődik, aki úgy dönt, hogy segít neki.