Uma Thurman ismét együtt dolgozna TarantinovalA kép forrása: https://www.eonline.com/news/932616/uma-thurman-willing-to-work-with-quentin-tarantino-again

Igen meglepő módon, de három hónappal azután, hogy igen csúnya vádakkal illette a rendezőt, Uma Thurman azt nyilatkozta, hogy még az is elképzelhető, hogy ismét dolgozna Quentin Tarantinoval.

Thurman nemrég, az év elején adott egy hosszabb interjút a New York Times-nak, amelyben kitért a Weinstein-ügyre, és Weinstein köztudottan jó barátjával, Tarantinoval való kapcsolatára. A színésznő és a rendező sokszor dolgozott már együtt, így nem meglepő, hogy a Thurmannak volt véleménye és mondanivalója.

Előkerült például az a csúnya ügy, ami a Kill Bill forgatásán készült: a rendező arra kérte a színésznőt, hogy egy nehéz terepen vezessen egy régi autót – de fontos volt a kocsi sebessége, hogy a színésznő haja megfelelően lobogjon. Thurman nem volt eléggé magabiztos a dologgal kapcsolatban, és azt szerette volna, hogy kaszkadőr vezesse a kocsit, de ebbe a rendező nem egyezett bele. Az eredmény egy csúnya karambol lett, amiben a színésznő maradandó sérüléseket szenvedett, és ami után azzal vádolta a rendezőt, hogy meg akarta ölni. A dolognak hosszan elhúzódó, parázs veszekedés lett a vége – a színésznőnek még a felvételeket sem akarták megmutatni. Ezek persze nemrég napvilágra kerültek, és Hollywood egy része teljesen ki is borult rajta, hogy lehetett a rendező ilyen felelőtlen.

Azóta persze kicsi lecsillapodtak a kedélyek, és úgy tűnik, mind a két fél hajlandó nyitni a másik irányába. A rendező elismerte, hogy lehetett volna óvatosabb, illetve nem volt teljesen tisztában a körülményekkel, de addig a pillanatig igazi barátság volt közte és a színésznő között. Thurman pedig azt nyilatkozta, hogy bár még mindig fáj a nyaka, és nagyon rosszul esett neki, ahogy akkor bántak vele, ez nem jelenti azt, hogy nincs benne megbánás, és hogy felrúgna egy 25 éves kapcsolatot.

Hogy mi lesz Thurman és Tarantino kapcsolatának – esetleges munkakapcsolatának jövője –, azt még nem tudjuk: ám ha ismét közös projektbe fognak, arról minden bizonnyal tudni fogunk.