Varázslatos mesét ígér Steven Spielberg új filmjének előzetese

Jövőre a mozikban a Szofi és a HABÓ filmadaptációja.

Steven Spielberg rendezésében jövőre érkezik Roald Dahl 1982-ben megjelent nagysikerű Szofi és a HABÓ (Hatalmas, Azonáltal Barátságos Óriás) című könyvének adaptációja, melyhez máris befutott az első előzetes is.

Ami a történetet illeti, Szofit egy nap az ágyából legnagyobb meglepetésére elragadja az hatalmas kéz. A lány már azt hiszi, véget ért rövidke élete, azonban mint kiderül, HABÓ, a lény, amely elragadta őt, nagyon is barátságos. Innen kapta nevét is. Amikor kiderül, hogy kilenc emberevő óriás veszélyezteti a világ rendjét, felkeresik az angol királynőt, hogy értesítsék őt a közelgő bajról. 

A Disney égisze alatt készülő produkció forgatókönyvét az E.T.-t is jegyző  Melissa Mathison írta, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Penelope WiltonRebecca Hall és Bill Hader.

A barátságos óriás 2016. július 1-én debütál a mozikban. A haza forgalmazásról egyelőre nincsenek információk. Ha még többet akarsz tudni, ide kattintva a film adatlapján további információkkal és érdekességekkel várunk.