Végre itt a Fekete Özvegy hivatalos posztere

Bár az idei D23 után kiszivárgott egy részlet a Fekete Özvegy plakátjáról, a Marvel most rukkolt elő hivatalosan az első poszterrel.

Jövőre érkezik a mozikba a Marvel soron következő képregény adaptációja, a Fekete Özvegy, melyhez befutott az első hivatalos poszter, melyet idelent nézhettek meg. 

A Fekete Özvegy szólófilm igen régóta tervben van a Marvel Studios-nál, öt év fejlesztés után pedig 2020-ban a mozikba kerül a produkció, ami különösen azt követően lehet nagy öröm a rajongók számára, hogy a Végjátékban el kellett búcsúzniuk a karaktertől, ekkor pedig még úgy tűnt, hogy a búcsú végleges lesz. 

Bár Natasha karaktere az MCU hivatalos idővonalát folytató filmjeiben már biztosan nem fog feltűnni, de a siker esetén egyáltalán nem kizárt, hogy a Marvel trilógiát épít fel a karakter köré.

Fekete Özvegy rendezői székét  Cate Shortland foglalhatta el, míg  Scarlett Johansson  mellett a további szerepeket  Rachel WeiszDavid HarbourFlorence PughRay Winstone és O. T. Fagbenle  alakítják, de egy rövid cameo erejéig Robert Downey Jr. is feltűnik majd. A film 2020 április 30-tól a magyarországi mozikban.