Végre Jada Pinkett Smith is megszólalt Will Smith pofonja kapcsán

Jada Pinkett Smith is megszólalt Will Smith botrányával kapcsolatban. A színész még a tavalyi gálán rontott fel színpadra az Oscar-gálán, majd megpofozta a műsorvezető Chris Rockot, miután az a felesége kopaszodásán viccelődött.

“Azt gondoltam, hogy ez csak egy jelenet. Azt gondoltam: 'Kizárt, hogy Will megütötte őt. Csak amikor Will elkezdett visszasétálni a székéhez, akkor jöttem rá, hogy ez nem egy jelenet” - mondta a színésznő a People magazinnak.

“Mellette fogok állni, de azt is hagyom, hogy ezt magának oldja meg” - tette hozzá Pinkett Smith. 

Rock viccelődése Jada kopaszodásáról igencsak megosztónak bizonyult, mivel a színésznő alopeciával küzd. Smith, aki még aznap este elnyerte a legjobb színésznek járó Oscar-díjat végül hivatalosan is bocsánatot kért, az Akadémia ezt követően 10 évre kitiltotta őt a rendezvényeiről.

Most az is kiderült, hogy a pár valójában már hat éve külön él. “Nagyon komoly munkát végeztünk együtt. Egyszerűen mélyen szeretjük egymást, és ki fogjuk találni, hogy ez hogyan működik a számunkra” - tette hozzá a színésznő.

A Today kérdésére, hogy miért ment tönkre a házasságuk, Jada így válaszolt: "Azt hiszem, mire eljutottunk 2016-ig, egyszerűen kimerültünk a próbálkozásban. Azt hiszem, mindketten valahogy még mindig megrekedtünk a fantáziánkban, hogy milyennek kellene lennie a másiknak".