Végre láthajtuk, hogy néz majd ki Steppenwolf a Snyder-cutban

Mostanra teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy Zack Snyder eredeti elképzelései teljesen különböznek attólAz Igazság Ligájától, amely 2017-ben a mozikba került.

A rendező annak idején teljesen váratlanul hagyta ott a projektet, így a továbbiakban Joss Whedonra hárult a feladat, hogy befejezze a filmet, az eredménnyel azonban nem igazán voltak megelégedve sem a rajongók, sem pedig a kritikusok.

A Warner évekig hallani se akart arról, hogy bemutassák a Snyder-cutot, idén tavasszal azonban a stúdió beadta a derekát, majd hivatalosan be is jelentette, hogy a rendezői változat a HBO Maxon debütál, előtte azonban egy kicsit “kipofozzák” az anyagott. Snyder a közelmúltban adott interjúban azt is elárulta, hogy semmit sem használ fel a Whedon-féle változatból, így a rajongók a filmmel kapcsolatos minden információra ki vannak éhezve, a rendező pedig úgy tűnik mindezzel tisztában is van.

Snyder a Veron mutatta meg szerinte hogyan is kell majd festenie Steppenwolfnak a filmben. A karakter külseje persze némileg hasonlít a 2017-es változatra, ám továbbra is izgalmas kérdés marad, hogy a jellemvilágán is finomítanak-e a készítők.