Bár még jócskán várnunk kell, hogy a X-Menek és a Fantasztikus négyes tagjai feltűnjenek a Marvel moziverzumában, a találgatásoknak nem állhatjuk útját. Ha pedig a következő Rozsomákra terelődik a szó, rendszerint Taron Egerton neve merül fel az elsőszámú jelöltként.

Taron Egerton igen népszerűnek számít a Marvel moziverzumának rajonóginak körében, akik örömmel látnák a színészt Hugh Jackman (Logan - Farkas) utódjaként Rozsomák szerepében. Sőt, az eredeti képregény alkotója, Mark Millar a hetekben egyenesen azt mondta, Egerton veszi majd át a szerepet Jackmantől.

Az üggyel kapcsolatban természetesen a színészt is rengeteget faggatták az újságírók, és bár elmondta, hogy nagyon örülne egy ilyen jellegű megkeresésnek, a dolog egyelőre nem több pletykánál.

"Legjobb tudomásom szerint jelenleg nem biztosított a film anyagi háttere. Nem tudom, hogy elég masszív lennék-e hozzá. Úgy értem, ha a Marvelnél úgy gondolnák, hogy alkalmas vagyok, az óriási, csináljuk. De szerintem vannak jobb jelöltek. Mindenesetre nagy öröm lenne a számomra, hogy a Marvel moziverzumának részese lehetnék valamilyen módon" - nyilatkozta néhány hete.

A BossLogic mindenesetre elkészített két igen ütős koncepciós grafikát arról, hogyan festene Egerton Rozsomákként, és ahogy mindig, most is remek munkát végeztek. Szerintetek jó lenne a színész Hugh Jackman utódjaként?