Dev Patel színészként korábban olyan filmekkel bizonyított, mint A zöld lovag, Oroszlán vagy épp a Gettómilliomos, most azonban rendezőként is kipróbálta magát, hamarosan a hazai mozikba is megérkezik A Majomember.

A film egy hamisítatlan bosszútörténet. Egy fiatal férfi, miután édesanyját meggyilkolták, bosszút fogad, hogy addig nem áll le, amíg meg nem találja az elkövetőket. Ehhez azonban szó szerint át kell verekednie magát az alvilágon keresztül, miközben nem válogat az eszközökben.

A Majomembert nem mellékesen álló ováció fogadta az SXSW fesztiválon, a Rotten Tomatoes portálon pedig már most 85 százalékra értékelték a kritikusok. “Bár A Majomeber úgy tűnik, mintha nem lenne több egy durva rajongói filmnél... mégis azt is sugallja, hogy Patel technikája a kamera mögött felzárkózik a műfaj iránti szenvedélyéhez, ez pedig egy olyan erő lesz, amivel számolni kell” - írja a Rolling Stone magazin kritikusa, David Fear.

Patel mellett a film további főszerepeiben Sharlto Copley, Sikander Kher, Pitobash, Vipin Sharma, Brahim Achabbakhe és Joseph J.U. Taylor láthatók. A Majomember idén áprilisban érkezik a hazai mozikba.

akció | thriller

Dev Patel, aki az Oroszlán és a Gettómilliomos című filmekben nyújtott Oscar-jelölt szerepeiről ismert, egy lebilincselő akcióthrillerrel vág bele a rendezésbe. Patel a rendezés... több»