Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

Gettómilliomos

(Slumdog Millionaire)
 
indingo  2017. 04. 11.

Az első indiai vonatkozású film, amit láttam. Remek a története. Egyszerű, de valahol mégis nagyon összetett. Életszagú, felkavaró. A szereposztása kiváló.

 
Bogi87  2016. 05. 27.

A Gettómilliomos egy szép, ámbár szenvedésekkel, megaláztatásokkal teli élettörténet, jó pár remek pillanattal megtámogatva. A filmnek köszönhetően bepillantást nyerhetünk az indiai kultúrába, megismerhetjük annak végleteit (fényőzés - nyomor). Annak ellenére, hogy testközelből látjuk a legmélyebb nyomort is, a film végig optimista, életigenlő marad.

 
Szilonka  2016. 04. 10.

Gyönyörű film, amit nem lehet nem szeretni. A történet egészen kiváló, több szálon is fut amelyek szorosan összekapcsolódnak. Többször nézős, csak ajánlani tudom. Megmutatja India szép és a borzalmasan szegény részeit egyaránt.

 
Edii  2015. 01. 27.

Egyszerűen csodálatos, hatalmas hatást fejt ki, de a nézőben is kellenek azok az intellektuális, és érzelmi húrok, amiket megszólaltathat...

 
Szivárvány1  2016. 10. 23.

Nagyon érzelemdús és valóságszagú történet. Olykor látni kell a nyomort, átélni, hogy tehessenek rajta az emberek. Hátha felnyissák az emberek szemét az ilyen stílusú filmek. Zseniális alkotás és méltán híres.

Smoking Barrels: Gettómilliomos
Ha egy valóban színvonalas díjhajhász mesét szeretnénk látni, a Gettómilliomosnál kevés jobb választás van.
 

Danny Boyle már rengeteg jelentkezőt meghallgatott a film főszerepére, amikor a lánya felhívta a figyelmét Dev Patelre, aki akkor éppen a Skins című sorozatban alakította Anwar szerepét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film 10 jelölésből 8 Oscar díjat kapott, ezzel egyike a legtöbb Oscart szerzett filmeknek.

(phanzetomox)
 

A kvízmester, a Legyen Ön is Milliomos! játék ceremóniavezetőjének, Prem Kumarnak a szerepét, eredetileg Shahrukh Khannak ajánlották fel, aki visszautasította.

(e-batta)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.