Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
88

Gettómilliomos

(Slumdog Millionaire)
 
27
74
12
26

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2017. 04. 11.

Az első indiai vonatkozású film, amit láttam. Remek a története. Egyszerű, de valahol mégis nagyon összetett. Életszagú, felkavaró. A szereposztása kiváló.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

A Gettómilliomos egy szép, ámbár szenvedésekkel, megaláztatásokkal teli élettörténet, jó pár remek pillanattal megtámogatva. A filmnek köszönhetően bepillantást nyerhetünk az indiai kultúrába, megismerhetjük annak végleteit (fényőzés - nyomor). Annak ellenére, hogy testközelből látjuk a legmélyebb nyomort is, a film végig optimista, életigenlő marad.

 
Deku   2017. 07. 10.

Látom amit mondani akar a történet csak az a baj, hogy erre nem voltam vevő. A színészek egész jók voltak de több nincs benne. Kár érte de először is nagyon nehezen emészthető sztorit kapott amit én eltudtam volna képzelni sokkal könnyedebb formában.

 
Szilonka   2016. 04. 10.

Gyönyörű film, amit nem lehet nem szeretni. A történet egészen kiváló, több szálon is fut amelyek szorosan összekapcsolódnak. Többször nézős, csak ajánlani tudom. Megmutatja India szép és a borzalmasan szegény részeit egyaránt.

 
Edii   2015. 01. 27.

Egyszerűen csodálatos, hatalmas hatást fejt ki, de a nézőben is kellenek azok az intellektuális, és érzelmi húrok, amiket megszólaltathat...

 
Ha egy valóban színvonalas díjhajhász mesét szeretnénk látni, a Gettómilliomosnál kevés jobb választás van. több»
 

Danny Boyle már rengeteg jelentkezőt meghallgatott a film főszerepére, amikor a lánya felhívta a figyelmét Dev Patelre, aki akkor éppen a Skins című sorozatban alakította Anwar szerepét.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film 10 jelölésből 8 Oscar díjat kapott, ezzel egyike a legtöbb Oscart szerzett filmeknek.

(phanzetomox )
 

A kvízmester, a Legyen Ön is Milliomos! játék ceremóniavezetőjének, Prem Kumarnak a szerepét, eredetileg Shahrukh Khannak ajánlották fel, aki visszautasította.

(e-batta )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.