VILLÁMJÁTÉK: Nyerj páros belépőjegyet az Utolsó éjszaka a Sohóban premier előtti vetítésére!

Te is az elsők között szeretnéd látni a kultfilmes rendező sztárparádéval érkező misztikus horrorját, az Utolsó éjszaka a Sohóbant? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a UIP-Duna játékához, hogy a Tiéd lehessen az 5 páros mozijegy egyike.

Jövő héttől országszerte látható a hazai mozikban Edgar Wright (Nyomd, Bébi, nyomd!, Haláli hullák hajnala) milliók által várt filmje, az Utolsó éjszaka a Sohóban Anya Taylor-Joy (A vezércsel) és Matt Smith (A korona) főszereplésével. A film nagyszerű kritikai és nézői fogadtatásban részesült, olyannyira, hogy a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon a nézők 93 százalékosra értékelték.

Ha Te sem szeretnél lemaradni, ide kattintva teszteld le a szerencsédet. Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzéshez kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a holnap déli (október 28., 12:00) sorsolásba. 

A premier előtti vetítésre november 3-án kerül sor a Cinema City Arénában 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

dráma | horror | misztikus | thriller

Egy fiatal, szenvedélyes divattervezőnő titokzatos módon a hatvanas években találja magát, ahol találkozik a példaképével, egy káprázatos wannabe énekesnővel. Csakhogy a... több»