Gőzerővel zajlanak a Jurassic World: Dominion előkészületei, amely jó néhány régi ismerős arcot is visszahoz az eredeti franchise-ból.

A Collider magazin értesülései szerint ugyanis a készítők terve szerint Lewis Dodgson is újra felbukkan majd a filmben. Azoknak, akiknek ez a név nem lenne ismerős, eláruljuk, hogy az első Jurassic Park filmben Dodgson volt annak a BioSyn nevű vállalatnak az elnöke, aki megvesztegette Nedry-t, hogy lopjon el néhány dinóembriót a Nublar sziget laboratóriumából.

Bár Dodgsonnak nem túl nagy szerep jutott az első részben, a karaktere annál inkább kulcsfontosságú, akinek jelenléte a következő részben hangsúlyosabb lehet majd. A karaktert erdetileg Cameron Thor alakította, akit szexuális zaklatással vádoltak meg 2016-ban. A tervek szerint azonban Dodgsont ezúttal Campbell Scott formálja majd meg.

Bár egyelőre a Dominion cselekménye nem ismert, Colin Trevorrow és csapata nagy erőkkel dolgozik a produkción, amely a tervek szerint 2021. júniusában érkezik a mozikba.