A Halo második évadában folytatódik a harc a Szövetség ellen.

A Halo első évadának végén, a High Charity csatájában Cortana átvette a Master Chief testét, ami lehetővé tette, hogy az Ezüstcsapat minden tagja elhagyja a bolygót, és megmutatta, hogy milyen remek katona John-117.

A háború forgatókönyvének esetleges változása mellett a Master Chiefnek és a többi csapattagnak bármikor bevethetőnek kell lennie. Különösen, mivel a Szövetség nem az egyetlen probléma, amivel az Ezüstcsapatnak szembe kell néznie. Halsey-t James Ackerson váltotta fel az ONI-ban, akimég nem hajlandó őket bevetésekre küldeni.

Pablo Schreiber (Amerikai istenek) visszatér a Halo 2. évadára, mint Master Chief, John-117.

További visszatérő szereplők közé tartozik Natascha McElhone, Dr. Halsey megformálója, a Spartan-II projekt alkotója, valamint Jen Taylor, a mesterséges intelligencia és Bokeem Woodbine, azaz Soren-066 is.

A Halo továbbra is követi a Spartan, Master Chief John-117 küzdelmét a Covenant ellen a 26. században, ezúttal egy olyan bolygóra vezetve őket, amit a franchise-t ismerők biztosan felismernek: a Reach.

"A második évadban a Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) vezeti elit Spartan csapatát az ún. Covenant nevű idegen fenyegetés ellen. Egy kietlen bolygón történt megdöbbentő esemény után John nem tudja kiverni a fejéből azt az érzést, hogy a háború eseményei változnak és mindent kockáztat, hogy bebizonyítsa, amit mások nem hajlandók elhinni - hogy a Covenant az emberiség legnagyobb erődje elleni támadásra készül. Ahogy a galaxis a szakadék szélén áll, John útra kel, hogy megtalálja az emberiség megmentésének, vagy kihalásának kulcsát: a Halo-t."

Ha szívesen megnéznéd a 2. évadot és rendelkezel SkyShowtime előfizetéssel, akkor a sorozat mafabos adatlapján, a “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintva már kezdheted is!

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2024.02.09.)

A második évadban John-117 szembeszáll a Szövetség néven ismert idegen fenyegetéssel. Egy kietlen bolygón történt megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az... több»