A 86 éves Woody Allen megerősítette, hogy visszavonul, és a hamarosan bemutatásra kerülő filmje lesz az utolsó.

A rendező Alec Baldwinnal folytatott júniusi Instagram-beszélgetésében már elmondta, hogy "még egy vagy két" filmet tervez, és arról is beszélt, hogy "elmúlt az izgalom", most viszont hivatalosan is bejelentette a visszavonulását.

A La Vanguardiának adott interjújában Woody Allen elmondta, hogy idén ősszel kezdi el utolsó filmjének forgatását, melynek címe pedig Wasp 22 lesz.

A filmet korábban "egyfajta mérgező romantikus thrillerként" jellemezte, és a 2005-ös Match Point című filmjéhez hasonlította. A produkció Párizsban fogják forgatni, kizárólag francia szereplőkkel.

"Elvileg az az elképzelésem, hogy nem csinálok több filmet, és az írásra koncentrálok" - tette hozzá, és megerősítette, hogy a következő projektje egy regény lesz.

Legutóbbi filmje a Rifkin fesztiválja volt, amely mindössze 2,3 millió dolláros bevételt hozott, és csak korlátozott számú vásznon került bemutatásra az Egyesült Államokban.

vígjáték

Egy amerikai házaspár San Sebastianba utazik egy filmfesztiválra, az esemény varázsa azonban magával ragadja és elsodorja őket. A legendás Woody Allen legújabb rendezése nem... több»