Közösség

Vélemény:

 

73 Hurok

(2016)

Hurok

 
MMcFly2015   2016.04.19 00:19
0

Elfogult vagyok a tèmával kapcsolatban, így nem volt kètsèg, hogy moziban a helyem. Ismètelten kellemeset csalódtam egy magyar filmben. Szerencsère egyre többször jövök ki elègedetten a moziból hazai filmek után. (Isteni műszak, Víkend, Argo 2)
Nem mondom, hogy hibátlan, de a törtènet, ès annak kivitelezèse lebilincselő. Nagyon kell figyelni, szinte minden mozdulat az elejètől fontos. Leginkább a spanyol Időbűnök című filmhez hasonlít, ami szintèn olyan hogy nem elèg egyszer megnèzni, ahhoz, hogy teljesen èrtsem minden rèszletèt.
Nem tudom külföldi viszonylatban mennyire tarolna a film. A statiszták, ès pár verekedès elèg amatőr szinten mozognak. De a főszereplők kifejezetten elsőosztályú alakítást nyújtanak. Èn nagyon èlveztem, ha nem is lebilincselő thriller, de van egy fajta hangulata, ami a masfèl órás játèkidőben èpp eleget nyújt. A vège pedig nagyot üt. Várom a dvd megjelenèst.

(Mèg annyit, hogy nem èrdemes szerintem elkövetni azt a hibát, amit a mögöttem ülő kèt közèpkorú hölgy. A film 45. perce körül felöltöztek, ès kimentek a teremből egy ,,èn már nem èrtek semmit" mondattal...)