Közösség

Vélemény:

 

82 Szökőhév

(2010)

Szökőhév

 
Berto49   2017.12.14 22:49
0

Bájos romcom, egyike azon kevés ilyen típusú filmeknek, amilyeneket szívesen megnézek. Hozzájárul a két nagyon szimpatikus főszereplő (Amy Adams, és Matthew Goode), valamint a csodálatos ír táj, valamint a szerethető, kedves történet.

 
Tomipapi 2024.01.05 00:13
0

Szerethető történet? Ahol egy kiszolgáltatott helyzetben lévő lányt kihasználnak? Az a lány, aki próbálja megvalósítani a nagy álmát. De mindenki lesz*rja módon viselkedik vele. Ez neked a szerethető életfilozófiád? Mindenkit hátráltatni, kihasználni, kigúnyolni...

 
Lone Wolf 2024.01.06 09:44
0

Miért lenne kiszolgáltatott a filmbeli Anna (Amy Adams), tele van pénzzel, és jól megfizeti Declant (Matthew Goode). Inkább a pasi van kiszolgáltatva, tekintve, hogy elárverezik a kocsmáját, és a csaj tönkreteszi még az egyetlen kocsiját is. Már bocs. Amúgy sem hinném, hogy a nő gyámolításra szorulna: simán eljut a párjához egy bugyuta népi hagyományt követve, és közben jön rá arra, hogy a férfi, akiért annyit töri magát, meg sem érdemli őt. Ellenben Declan, aki végig mellette áll (még úgy is, hogy elveszítheti mindenét) az igazi társa lehet. Nekem ez a film évek óta kedvencem, és szerintem is egy „kedves”, jópofa romantikus történet tele humorra.