Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A nevem Earl


(My Name Is Earl)
A nevem Earl

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Earl egy lakókocsiparkban él feleségével, két gyerekével és öccsével. Egy napon rámosolyog a szerencse, nyer százezer dollárt, azonban fél perccel később elgázolja egy autó. A kórházban rádöbben, hogy változtatnia kell az életén, és elkezdi helyrehozni korábbi bűneit abban bízva, hogy ezentúl a jó dolgok sem fogják elkerülni.

(GaEnik)
 
2015. 06. 12. 09:43 

Nagyon jó kis sorozat, annyira imádom a mondanivalóját a karmáról, és arról, hogy ha jót teszel azt az univerzum meghálálja. Hatalmas poénok vannak benne, szuper szereplők által előadva. Legemlékezetesebb pillanatom a sorozattal kapcsolatban: egy baráti társaságban egymás után néztünk meg több részt, már éppen az új rész kezdődött volna, mikor megállapítottuk, hogy ki kellene menni rágyújtani, erre bemondták a rész címét: leszokni a cigiről. :D

 
2015. 09. 18. 12:21 

Ez számomra már a fárasztó szint... és sajnos a színészek se tetszenek!

 
2017. 01. 15. 20:54 Nézhetetlen!

Remekül szórakoztam rajta, jó sztori, és kellő humor.

Jason Lee
Kathryn Joosten
Ethan Suplee
Nadine Velazquez
Nadine Velazquez
Jason Lee
Jason Lee
Jason Lee
Beth Riesgraf
Beth Riesgraf
Jason Lee
Bill Suplee
Jason Lee
Jason Lee
Giovanni Ribisi
Missi Pyle
Chloë Grace Moretz
Jason Lee
Jason Lee
 

Az egyik jelenetben láthatjuk Earl jogosítványát, melyen az áll, hogy a férfi 1970. április 25-én született. Ez megegyezik az őt alakító Jason Lee születési dátumával.

(GaEnik)
 

Earl szeme minden egyes fotón csukva van. Ez minden bizonnyal egy főhajtás az 1994-es Forrest Gump előtt.

(GaEnik)
 

Gregory Thomas Garcia következő sorozatának (Nevelésből elégséges) pilotjában a híradóban elhangzik, hogy egy helyi lakos végre végére ért korábbi rossz cselekedeteinek helyreállításának. Ez egyértelmű utalás Earlre.

(GaEnik)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.