Játsz egy Sony playstationért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Amy: Az Amy Winehouse-sztori

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Az Amy - Az Amy Winehouse-sztori című életrajzi dokumentumfilm a tragikusan elhunyt fiatal énekesnő személyiségét és sikerének kulcsát igyekszik feltárni. Az archív felvételek segítségével összeállított képsor narrátorai a családtagok, barátok, ismerősök, zenésztársak köreiből kerültek ki. Felcsendülnek az énekesnő legnagyobb slágerei is, melyek szövegeit és zenei anyagát is ő írta. A hatszoros Grammy-díjas művész 2011 júliusában hunyt el alkoholmérgezésben. Mindössze 27 éves volt. (erare)
 
2016. 03. 09. 04:31 

Remek dokumentumfilm, valósághű , nem szépít a dolgokon hanem elmeséli úgy ahogy megtörténtek, csomó interjúval barátoktól, családtagoktól. Aki szereti Amy dalait az mindenképpen nézze meg. Nyugodjon békében.

 
2016. 12. 30. 22:39 

Az Amy egy kiváló dokumentumfilm a remek énekesnő életéről, amely igyekszik bemutatni a tehetség szebbik oldalát is. A film felépítése igen egyszerű. Mindenkinek ajánlom a megtekintését.

 
2016. 05. 08. 01:38 

Kerek perec köntörfalazás nélkül mutatja be a hölgy életét és ez nagyon szimpatikus. Ha az ember nem is nagyon foglalkozott vele ez az életrajzi film bárkinek felkelti az érdeklődést. Nekem legalábbis fokozta az élményt és simán beleborzongtam némely jelenetbe. Kár Amy-ért. Hatalmas hangja volt.

Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
 

Reg Traviss volt Amy párja halálakor, de a filmből kimaradt az ő mondanivalójának nagy része, mivel a film az énekesnő kreatív korszakát kívánta bemutatni.

(mamiéstöti2)
 

A filmben a rendező meg akarta mutatni Amy szerethető oldalát is.

(mamiéstöti2)
 

Salaam Remi a Sony Music egyik vezetője volt a legelérhetetlenebb interjúalany, rá 1 évet kellett várni.

(mamiéstöti2)
Revizor: AMY WINEHOUSE TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA
Eltékozolt tehetség, önsorsrontó narkós celeb, öntudatos dzsesszénekesnő, stadionokat megtöltő gátlásos popsztár, a körülmények és a rossz társaság áldozata? Mindez együtt Amy Winehouse az életéről szóló Amy – Az Amy Winehouse-sztori című dokufilm szerint. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA.
Kultúrpart: If my daddy thinks I'm fine
A Senna rendezőjének újabb bitang erős, híres emberes doksija nem feltétlenül arról szól, ki a felelős – de az apa megkapja a magáét rendesen.
Filmtekercs: Rehab helyett rehabilitáció
Valahol a vakolatnyi smink, a tonnányi hajlakk, a temérdek tetoválás és a marihuána-gomolyfüst mögött ott rejtőzött egy bizonytalan, szeretetéhes lány – csak épp rá senki nem volt kíváncsi mostanáig. Róla szól és őt mutatja be az Amy – Az Amy Winehouse-sztori.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.