Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az ügynökség


(The Good Shepherd)

Tartalom

A szűkszavú és visszafogott Edward Wilson (Matt Damon) világ életében törekedett a jóra, kemény munkája eredményeképp komoly feladattal bízzák meg a második világháború kezdetekor. Ambiciózus beállítottsága miatt örül is a lehelőségnek, s az amerikai hírszerzésnél foglal posztot. Később ebből a szervezetből alakul ki a világ egyik legbefolyásosabb kémszervezete, a CIA. A hidegháború éveiben bőven akad mit tennie, miközben ifjúkori idealizmusa lassan semmivé foszlik. A Disznó-öbölben végrehajtott amerikai akció balul sikerül, nyilvánvalóvá válik, hogy valaki információkat szivárogtatott ki az oroszoknak. Wilson a besúgó utáni kutatásba kezd.
(ps)
 
2016. 05. 06. 11:12 

A film többet ígér, mint amennyit valójában nyújtani képes. Damon, DeNiro, Pesci, Jolie és más nagy sztárok nevei fémjelzik a produkciót, ráadásul a történeti is izgalmasan hangzik. Szeretem a hideg háborúval foglalkozó filmeket, de sajnos a rendezés engedi a szakadékba zuhanni a filmet. A következtetéseket már jóval az aktuális jelenet előtt le lehet vonni, a cselekmény megjósolható, így a film alkalmasint unalmas és monoton lesz.

 
2016. 01. 21. 12:54 

Egész jó kis film, tele váratlan fordulattal és rejtéllyel. Robert De Niro logikusan építkezik, a film története egyébként is szövevényes, de a rendező ügyelt arra, hogy egy követhető, intelligens produkciót alkosson. Külön kiemelném Angelina Jolie és Matt Damon alakítását, akik sokat emeltek a film színvonalán.

Angelina Jolie
Angelina Jolie
 

Joe Pesci nyolc év után újra kamerák elé állt.

(ps)
 

Ez volt Eddie Redmayne első mozifilmes szerepe.

(ps)
 

Úgy volt, hogy ez lesz Allyson Floyd első filmes szerepe, de a jelenete végül nem került bele a film végső változatába.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.