Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A Szépség és a Szörnyeteg


(Beauty and the Beast)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött. (Forum Hungary)

(hp)
 
2017. 03. 24. 09:04 

A Disney nagyon érti a dolgát, ha élőszereplős adaptációról van szó. Gyönyörű lett A Szépség és a Szörnyeteg legújabb feldolgozása, Emma Watson pedig a tökéletes választás volt Belle szerepére. Minket a párommal lenyűgözött! Szép film.

 
2017. 03. 30. 13:42 

Csodálatos lett a klasszikus Disney mese élőszereplős feldolgozása. Bár a kritikák többsége hasonlóan nyilatkozik róla, olvastam néhány negatív véleményt is, amit nem értek. Szerintem fantasztikus, mesés lett. Csak jót tudok írni róla.

 
2017. 03. 26. 17:20 

Láttam a filmet és nagyon tetszett, ugyanakkor én sem értettem eleinte, hogy miért kell ez amikor 3 éve is volt szépség és a szörnyeteg film, de utána olvasva rájöttem, hogy az francia produkció volt és inkább Európai közönségnek, nem pedig világraszóló remake , mint most ez. Emma Watson tényleg nem játssza túl , vagy sokszor akárcsak el a szerepét. De számomra a mesében is és a filmben is az elvileg korát megelőzően okos Belle mindig is bambának is butuskának tűnt, ezt tökéletesen hozza Emma Watson, nem igazán jön össze a szép is okos is amit szeretne a Disney. Ami pedig még eszembe jutott, hogy ez a szörny bizony nem túl férfias miután herceggé válik. Dan Stevens elmondja egy interjúban, hogy zöld kitömött ruhában volt a forgatások alatt, nyilván ezért nem is látni egy jelenetet sem még a háttér jeleneteket tartalmazó vieókban sem miből lesz a szörny. Szóval a CGI-vel létrehozott szörny sokkal "vonzóbb" erőt sugárzó "nagyobb darab" izmosabb, mint a ványadt sovány herceg akivé válik, még a haja is fura, legalább annak a formáját és hosszát továbbvihették volna a hercegre a szörnyből, a mese ezt sokkal jobban hozza, alkatilag Dan Stevens alkalmatlan volt a szerepre.

Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Emma Watson
Dan Stevens
Emma Watson
Kevin Kline
Emma Watson
Luke Evans
Luke Evans
Josh Gad
Emma Watson
Bill Condon
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Emma Watson
Luke Evans
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson
Luke Evans
Emma Watson
Emma Watson
Josh Gad
Luke Evans
Emma Watson
 

A női jogokért harcoló Emma Watson filmezés közben is kiáll az elveiért, így A szépség és a szörnyeteg forgatása során nem volt hajlandó fűzőt felvenni, valamint a híres báli jelenetben is egy olyan könnyű félmagassarkú cipőt hord, amelyet a profi táncosok.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ewan McGregor számára újdonságot jelentett a motion capture érzékelőkkel való mozgás, így az énekes és táncos jeleneteit senki nem nézhette a stábon kívül.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatás megkezdése előtt minden betétdalt rögzítettek a színészekkel, azonban a forgatás során is énekeltek, s a stáb utólag választotta ki, hogy melyik verzió a hitelesebb.

(ArpiHajdu és Réci)
Movieaddicts: A Szépség és a Szörnyeteg
Kellemesen giccses, boldog családi musical, olyan Disney-féle. Nem hibátlan alkotás, de nem kell szégyenkeznie sem. Látványos musical egy klasszikus meséből, több nem is kell. A 3D ugyan nem sokat hoz a konyhára, de is nem rossz. 7,5/10
Smoking Barrels: A Szépség és a Szörnyeteg
Méltó feldolgozást készítettek egy klasszikusból, egy jó kis családi musicalt kaptunk, amelynek még mindig az a legnagyobb tanulsága, hogy az igazi szépség legbelül lakozik, és sohasem a külsőségek után ítéljünk. Kellemes meglepetés, ne habozzunk, pakoljuk fel a családot, üljünk a moziba be, nem fogunk csalódni!

8/10
VOX.hu - A szépség és a szörnyeteg
Hogy kellett-e ez a remake? A szépség és a szörnyeteg története olyan fontos és gyönyörű, hogy ha a között kell választanunk, egy fiatalabb generáció ne legyen gazdagabb ezzel a csodás történettel, vagy be kell érnünk egy minimálisan innovatív élőszereplős változattal, az utóbbit választjuk. 70/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.