70% 51 szavazat
Egy negyvenes nő és a flört

Egy negyvenes nő és a flört

Flirting with Forty
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jackie Laurens rossz passzban van. Nem elég, hogy a kétgyermekes asszony negyvenéves lett, a válását is a születésnapján mondták ki. Hawaii szigetére utazik, hogy nyaralás közben megpróbálja átgondolni az életét. Találkozik Kyle-lal, a nála jóval fiatalabb szörfoktatóval. Kapcsolatuk egyéjszakás kalandnak indul, ám jóval több lesz belőle. Jackie azon kapja magát, hogy amint egy kis ideje van, rögtön Hawaii-ra repül a szerelméhez. Mindezt egyre növekvő értetlenséggel szemléli a volt férje, a gyerekei, sőt a barátai is. Ám eljön az idő, amikor Jackie és Kyle kapcsolata mérlegre kerül.

Rendező: Mikael Salomon
Forgatókönyvíró: Julia Dahl, Jane Porter
Zene: Jeff Beal
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2008.12.06.
 
2019.09.03 indingo

legújabb vélemény

Könnyed kis romantikus film, de vígjátéknak nem igazán nevezném és ha belegondolok eléggé lerágott csont a sztori is csak a körítésen és a színészeken változtatnak egy kicsit.

0
 
2018.10.31 LadyN

Amolyan tök normális romantikus komédia, amiben nehezehen találunk bármit is, amit eddig nem láttunk. Klasszikus happy endes befejezés , amiben a főhős mindent a háta mögé dob és annyi. De nekem tetszett, és hát a hawai nyaralás is bejöhet egyszer...... Több

0
 
2017.02.23 julisX

Jó, hogy egy erős ötvenes nő alakítja a könnyed negyvenes bigét...Hogy mégis mit nem gondolnak már a plasztikai műtétekről Hollywoodban?! megáll az ész....:)

0