54% 24 szavazat
Egyetleneim

Egyetleneim

Egyetleneim
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Vígjáték egy mániákusan társat kereső fiúról, valós történetek alapján. A filmben két történetszál váltogatja egymást: egy burleszkszerű társkeresési hajsza és egy tragikomikus szerelmi történet. A főhős, Én egy monitorra meredve ül egész nap egy szerkesztőségben, és az ablakon át lesi az utcán zajló életet. Meglátja egy nőben élete minden reményét, és éjjel-nappal leveleket hordoz neki. Kudarcai még több nő megismerésére sarkallják. Idejét egyre inkább a nők után való járkálás tölti be. Életformájává válik az ismerkedés: ismerkedik utcán, bulikon, kerthelységben, táncházban, házibulin, koncerten, könyvtárban, múzeumban, buszon, a Margitszigeten, chaten, moziban és a… Több

Rendező: Gyula Nemes
Forgatókönyvíró: Beregi Tamás, Gyula Nemes
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2006.08.31.
Szép Ágnes
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
 
2020.10.19 Havier85

legújabb vélemény

Na, ez végre igazán jól sikerült. A történetben akadnak kisebb bakik, vagy legalábbis nekem nem ült minden, de egyébként felüdülés ilyen filmet látni.

0
 
2019.08.11 romcul

Az egyik legjobb magyar film, csak valamiért nem kapott kellő reklámot. Pedig nagyon jó témát dolgoz fel teljesen hiteles alakításokkal, és egy percig sem unalmas. Nézzétek meg!

0

A film összbevétele 88 dollár volt (imdb.com).

#1