Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hannibal


(Hannibal)
Hannibal

Tartalom

A Hősök és a Halottnak a csók írója, Bryan Fuller, és az Alkonyat: Napfogyatkozás, valamint A sötétség 30 napja című filmek rendezője, David Slade a televíziók képernyőin támaszották fel a kultikus pszichiátert. A széria történetének középpontjában  Will Graham, a fiatal FBI-ügynök, és Dr. Hannibal Lecter megismerkedése és barátsága áll. Will még nem is sejit, hogy Lecter egy elvetemült sorozatgyilkos, aki később legfőbb ellenségévé válik.
(hp)
 
2015. 01. 26. 19:23 

egy kiváló sorozat, beteg embereknek! nagyon szeretem igazán jó kameratechnika és a story és a szereplők játéka se elhanyagolható!

 
2015. 02. 09. 14:32 

Eleinte fenntartásokkal fogtam neki a sorozatnak, hiszen nem gondoltam, hogy überelni lehet Anthony Hopkins alakítását Hannibal Lecterként, azonban a Mads Mikkelsen féle Hannibal, nem is erre hajaz, egy másik perspektívából mutatja be sokak kedvenc sorozatgyilkosát. Úgy érzem megfér egy univerzumban a 2 Lecter egymás mellett, mind a kettőnek megvan a maga zsenialitása. Fantasztikus sorozat, gusztusos fogásokkal, csavaros történettel, és iszonyatos mennyiségű manipulációval örvendezteti meg a nézőt.

 
2015. 02. 10. 20:55 

Nagyon jó sorozat, már várom a 3. évadot. Remek alakítások, jó sztori, sikerült tovább gondolni az eredeti film világát.

Laurence Fishburne
Hugh Dancy
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Hugh Dancy
Mads Mikkelsen
Hugh Dancy
Laurence Fishburne
Hugh Dancy
Laurence Fishburne
Caroline Dhavernas
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
 

Hannibal szerepére Hugh Dancy javasolta Mads Mikkelsent, akivel az Artúr király (2004) forgatásán ismerkedett meg.

(hp)
 

Laurence Fishburne (Jack Crawford) és Gina Torres (Bella Crawford) a való életben is házastársak.

(hp)
 

A második széria minden része egy japán előétel nevét viseli.

(hp)
Smoking Barrels: Hannibal – első évad
Az első évad ismerkedésnek jó volt. Van karaktere, képes a nézőre hatni, igaz nem mindig pozitív értelemben. Néhány teljesen felesleges szál mellőzése és néhány fontosabb vonal még inkább kiemelése viszont minőségi változást és javulást hozna a második évadra.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.