Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hannibal


(Hannibal)
Hannibal

Tartalom

A Hősök és a Halottnak a csók írója, Bryan Fuller, és az Alkonyat: Napfogyatkozás, valamint A sötétség 30 napja című filmek rendezője, David Slade a televíziók képernyőin támaszották fel a kultikus pszichiátert. A széria történetének középpontjában  Will Graham, a fiatal FBI-ügynök, és Dr. Hannibal Lecter megismerkedése és barátsága áll. Will még nem is sejit, hogy Lecter egy elvetemült sorozatgyilkos, aki később legfőbb ellenségévé válik.
(hp)
 
2017. 08. 19. 09:36 

Elkezdtem a sorozatot és érdekes is volt az elején de szép lassan számomra kifáradt ez a történet. Nem tudott semmi olyat nyújtani ami érdeklődéssel töltött volna el.

 
2016. 09. 30. 20:08 

Nagyon hatásos horror sorozat. Mads Mikkelsen nagyon jól alakítja Hannibal Lectert. Nagyon hatásosan megformálta a doktort. Kár hogy véget ért a sorozat.

 
2016. 07. 20. 10:37 

Nem sorozat de eléggè elmebeteg emberek és történet jellemzi. Valószínű éppen ezért is ragadja meg ennyi ember figyelmét ennyi ideje. Ritkán köt le engem ilyesmi téma, de ezt nagyon eltalálták. A színészek, a karakterek, a rendezès mind mind tökéletes. Szívesen ajánlom bárkinek aki unatkozik.

Laurence Fishburne
Hugh Dancy
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Hugh Dancy
Mads Mikkelsen
Hugh Dancy
Laurence Fishburne
Hugh Dancy
Laurence Fishburne
Caroline Dhavernas
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
 

Hannibal szerepére Hugh Dancy javasolta Mads Mikkelsent, akivel az Artúr király (2004) forgatásán ismerkedett meg.

(hp)
 

Laurence Fishburne (Jack Crawford) és Gina Torres (Bella Crawford) a való életben is házastársak.

(hp)
 

A második széria minden része egy japán előétel nevét viseli.

(hp)
Smoking Barrels: Hannibal – első évad
Az első évad ismerkedésnek jó volt. Van karaktere, képes a nézőre hatni, igaz nem mindig pozitív értelemben. Néhány teljesen felesleges szál mellőzése és néhány fontosabb vonal még inkább kiemelése viszont minőségi változást és javulást hozna a második évadra.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.