Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The Exorcist


(The Exorcist)
The Exorcist

Tartalom

A William Blatty regényén alapuló 1971-es kultikus horror, Az ördögűző televíziós adaptációjának főszereplője egy lelkész, aki képes kiűzni a démonokat a megszállt emberek testéből. Tomas Ortega atya a katolikus egyház új reménysége: progresszív, ambiciózus és szenvedélyes. Chicago külvárosában egy kis közösséget vezet, és nem is sejti, hogy nyugodt élete hamarosan örökre megváltozik. Mindeközben a világ egy távoli szegletén egy másik pap, Marcus Brennan, az árva, aki a Vatikánban nevelkedett élet-halál harcot víb a gonosszal. Marcus és Thomas két teljesen eltérő jellem, azoban útjaik hamarosan keresztezik egymást, miután egy helyi család démoni erők fogságába kerül. 

(hp)
 
2016. 10. 11. 14:53 

a pilotnak csak a vége volt ijesztő, nem voltam benne biztos, hogy akarom-e tovább nézni, de aztán mégis, és jól tettem. kellemes fagyos hangulat, és nagyon szimpatikus szereplők. részemről OK, és várom a folytatást

Alfonso Herrera


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.