Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The Exorcist


(The Exorcist)
The Exorcist

Tartalom

A William Blatty regényén alapuló 1971-es kultikus horror, Az ördögűző televíziós adaptációjának főszereplője egy lelkész, aki képes kiűzni a démonokat a megszállt emberek testéből. Tomas Ortega atya a katolikus egyház új reménysége: progresszív, ambiciózus és szenvedélyes. Chicago külvárosában egy kis közösséget vezet, és nem is sejti, hogy nyugodt élete hamarosan örökre megváltozik. Mindeközben a világ egy távoli szegletén egy másik pap, Marcus Brennan, az árva, aki a Vatikánban nevelkedett élet-halál harcot víb a gonosszal. Marcus és Thomas két teljesen eltérő jellem, azoban útjaik hamarosan keresztezik egymást, miután egy helyi család démoni erők fogságába kerül. 

(hp)
 
2017. 04. 16. 16:37 

Elég gyengének találtam az első évadot. Sok logikátlan lépés volt benne, kilógott a félrelépő pap története és kicsit unalmas is volt. Az utolsó két rész izgalmasabb volt, de ennyi.

 
2017. 07. 29. 08:31 

Talán azért mert nem igazán hiszek ezekben a természetfeletti dolgokban, nem igazán jött be a sorozat. Több részben egy helyben toporgott a sztori és valahogy nem találtam kedvelhető karaktert sem.

 
2017. 02. 22. 04:53 

Remek alkotás!Bátran ajánlom mindem horrorkedvelőnek!Na meg azoknak is akik nem szeretik a műfajt!Elég sok évadot ki lehetne hozni belőle!Csak a minőség maradjon!A szereplők is remekül alakítottak!
Jár az 5 csillag! :)

Alfonso Herrera


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.