47% 21 szavazat
Butterfly

Butterfly

Butterfly
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
10
Díjak (10)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A film főszereplője Kady, a buja tizenhétéves szépség. Az erős akaratú lány befolyása alá kerül Jess Tyler, és mindenki úgy tudja, hogy vad, szexuális kapcsolat van közöttük. A lánynak azonban van egy gyereke a bányatulajdonos fiától, akinek a megérkeztével elkerülhetetlen a végső véres leszámolás. A lepke egy erotikus, mozgalmas feszülttségekkel teli krimi, igazi sztárszereplőkkel.

Rendező: Matt Cimber
Író: James M. Cain
Forgatókönyvíró: Matt Cimber, John F. Goff
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1982.02.05.
Pia Zadora
Stacy Keach
 
2018.08.17 Randallot

legújabb vélemény

Nagyon sajnáltam ezt a filmet, főleg mert egyszerűen teljesen jó hangulatúnak találtam, csak sajnos nincs a történetben olyan mély mögöttes tartalom és ez nagy kár, mivel szemmel láthatóan a készítők mindent beleadtak.

0
 
2016.08.19 gennaddifix

Hiába van Orson Welles a stáblistán, sajnos még az ő alakítása sem tudta igazán megmenteni ezt a filmet. Van alapból egy jó kis mondandója, ami egyszerűen nincs keresztülvíve a koncepción. Én nagyon sajnáltam.

0
 

A filmet 10 Arany Málna-díjra jelölték, azonban ebből "csak" 3 kategóriában: Legrosszabb új sztár (Pia Zadora), Legrosszabb mellékszereplő színész (Ed McMagon) és Legrosszabb színésznő (Pia Zadora) részesült a díjban. Szerző: GedyPapa

#1