75% 63 szavazat
Leszámolás Tokióban

Leszámolás Tokióban

San suk si gin
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Nick (Jackie Chan), a nincstelen kínai gépszerelő azért érkezik Tokióba, hogy megtalálja elveszett szerelmét, Xiu-xiut, akinek a nagyvárosban veszett nyoma. A metropolisz sötét sikátorait járva Nick rövidesen a saját bőrén tapasztalja, hogy a helyi maffia milyen kegyetlenül bánik a mindenki által megvetett kínai bevándorlókkal. Mikor tudomást szerez arról, hogy Xiu-xiut egy feltörekvő jakuzafőnökhöz kényszerítették feleségül, úgy érzi, bosszút kell állnia ? nemcsak saját menyasszonya elvesztéséért, hanem az összes sérelemért, amely őt és a honfitársait érte Tokió kegyetlen világában. A Jackie Chan főszereplésével készült Leszámolás Tokióban kőkemény bűnügyi thriller, mely a villódzó neonhirdetések fénye mögött rejlő sötét alvilágot tárja elénk kíméletlen őszinteséggel.

Forgatókönyvíró: Tin Nam Chun
Zene: Peter Kam
Ország: Hongkong
Premier (HU): 2009.11.30.
 
2015.09.05 Quinlan

legújabb vélemény

Talán meg merem kockáztatni, hogy tökéletes lett. Hát ez a film... eszméletlen ütős. Egy igazi kuriózum! De persze nem is vártam kevesebbet tőle. Ajánlom!

0
 
2015.03.03 palfi24

Ejha, Jackie Chan nem a megszokott szerepében. Szíve hölgye húzza őt át Kínából Japánba és bár ismételten a jó oldalon harcol, mindezt illegális bevándorlóként teszi, fekete munkával, gyilkossággal fűszerezve. Tényleg nem a megszokott, de én elfogult... Több

0