Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Teljesen idegenek


(Perfetti sconosciuti)
Teljesen idegenek

Tartalom

Hét régi jó bart összejön, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán úgy döntenek, hogy megosztják egymással az összes e-mailt, szöveges üzenetet, sms-t és telefonhívást, amit csak kaptak. A titkok, amelyekre így fény derül gyakran mókásak, de vannak köztük olyanok is, amelyek sokkolják egynémelyikükett. A barátság, bár több évtizedes, úgy fest mégsem olyan mély...
(Pajor Sándor)
 
2017. 01. 07. 23:30 

Tipikus olasz vígjáték, ami tükrözi a nép temperamentumát és sajátos világát és humorát. Nem a megszokott, sablonos amerikai vígjáték, hanem több annál, és van mondanivalója . Tetszett, jó film!

 
2016. 12. 30. 13:33 

Nekem bejött, a történet nagyon valóságos volt, csak a vége lett egy kicsit mesébe illő. Nagyon le akarták zárni, és rendezni a sok problémát és konfliktust. A színészek nagyon jók, és a történet is jól átgondolt és kidolgozott. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
2016. 12. 29. 14:57 

Nekem nagyon tetszett, nagyon találó volt. Sok olyan témát boncolgat, ami számomra is fontos és elgondolkoztató. A történet nagyon jól van vezetve, igaz a végére már egy kicsit erőltetett volt, de összességében jó volt. A színészek fantasztikusok, és a hangulat is nagyon találó, valóságos. Fantasztikus forgatókönyvnek és rendezői munkának lehettem szemtanúja.

 

David di Donatello díjra 9 kategóriában jelölték, ebből kettőt meg is nyert, a legjobb film és a legjobb forgatókönyv díját.

(BéBé)
 

Olaszországban ez a film tartja a rekordot, a nyitó hétvégei bevételek alapján, 3.7 million $- ral.

(BéBé)
 

Rocco (Marco Giallini) a film közepe táján a világoskék pólója helyett fehérben tűnik fel, majd a film végén újra a világoskék pólóban látható.

(Pajor Sándor)
Kultúrpart: KIRAKOD A MOBILOD AZ ASZTALRA, MEGMONDOM, KI VAGY!
Hatásos és szórakoztató új olasz film a mozikban: Teljesen idegenek. Nem csak jó az alapötlete, de tulajdonképpen ki is tart a végéig. Tökéletes program az újévre.
Smoking Barrels: Teljesen idegenek
A Teljesen idegenek tehát tökéletes keveréke egy szórakoztató és elgondolkodtató műnek, az pedig egyenesen lenyűgöző benne, hogy a számos karakter és a helyszín által teremtett szűk keretek ellenére is egy teljes értékű film tud lenni. 10/10
Hessteg: Teljesen idegenek
Amíg mindenki csillogós effektekkel, monumentális akciójelenetekkel és gigászi tétekkel (Pl.: a világ megmentése, az emberiség kipusztulása) próbál érvényesülni az óceánon túl, addig az európai filmipar ezt jól kihasználva, végre érdemének megfelelően kibontakozhat és megmutathatja teljes valójában mire is képes, hiszen a képregény filmektől megcsömörlött nézőközönség számára olyan alternatívát nyújt a minőségi szórakozásra, ami látványosan szembe megy a hollywoodi ipar koncepciójával.(4/5)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.