Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Teljesen idegenek


(Perfetti sconosciuti)
Teljesen idegenek

Tartalom

Hét régi jó bart összejön, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán úgy döntenek, hogy megosztják egymással az összes e-mailt, szöveges üzenetet, sms-t és telefonhívást, amit csak kaptak. A titkok, amelyekre így fény derül gyakran mókásak, de vannak köztük olyanok is, amelyek sokkolják egynémelyikükett. A barátság, bár több évtizedes, úgy fest mégsem olyan mély...
(Pajor Sándor)
 
2016. 07. 24. 13:25 

Jó az alapötlet, mégis valami elképesztő banalitásba fullad, egy abszolút előrelátható befejezéssel.

 
2016. 08. 30. 02:21 

Nagyon szellemes, humoros, nagyon olasz...az első felében sokat nevettem. Aztán már csak vártam, h mi is lesz ebből...és egész végig nem csalódtam. Talán a vége, az nekem túl olaszos volt. Hát igen...mi is lenne, ha egyszer mind igazat mondanánk?...

 
2016. 12. 29. 14:57 

Nekem nagyon tetszett, nagyon találó volt. Sok olyan témát boncolgat, ami számomra is fontos és elgondolkoztató. A történet nagyon jól van vezetve, igaz a végére már egy kicsit erőltetett volt, de összességében jó volt. A színészek fantasztikusok, és a hangulat is nagyon találó, valóságos. Fantasztikus forgatókönyvnek és rendezői munkának lehettem szemtanúja.

 

David di Donatello díjra 9 kategóriában jelölték, ebből kettőt meg is nyert, a legjobb film és a legjobb forgatókönyv díját.

(BéBé)
 

Olaszországban ez a film tartja a rekordot, a nyitó hétvégei bevételek alapján, 3.7 million $- ral.

(BéBé)
 

Rocco (Marco Giallini) a film közepe táján a világoskék pólója helyett fehérben tűnik fel, majd a film végén újra a világoskék pólóban látható.

(Pajor Sándor)
Kultúrpart: KIRAKOD A MOBILOD AZ ASZTALRA, MEGMONDOM, KI VAGY!
Hatásos és szórakoztató új olasz film a mozikban: Teljesen idegenek. Nem csak jó az alapötlete, de tulajdonképpen ki is tart a végéig. Tökéletes program az újévre.
Smoking Barrels: Teljesen idegenek
A Teljesen idegenek tehát tökéletes keveréke egy szórakoztató és elgondolkodtató műnek, az pedig egyenesen lenyűgöző benne, hogy a számos karakter és a helyszín által teremtett szűk keretek ellenére is egy teljes értékű film tud lenni. 10/10
Hessteg: Teljesen idegenek
Amíg mindenki csillogós effektekkel, monumentális akciójelenetekkel és gigászi tétekkel (Pl.: a világ megmentése, az emberiség kipusztulása) próbál érvényesülni az óceánon túl, addig az európai filmipar ezt jól kihasználva, végre érdemének megfelelően kibontakozhat és megmutathatja teljes valójában mire is képes, hiszen a képregény filmektől megcsömörlött nézőközönség számára olyan alternatívát nyújt a minőségi szórakozásra, ami látványosan szembe megy a hollywoodi ipar koncepciójával.(4/5)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.