71% 63 szavazat
Csak egy átlagos suli

Csak egy átlagos suli

Public Schooled
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
16
Szereplők (16)
3
Képek (3)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Timcsi  

FILMINFÓ


Rendező: Kyle Rideout
Forgatókönyvíró: Josh Epstein, Kyle Rideout
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2017.09.09.
 
2019.10.03 MMcFly2015

legújabb vélemény

Erősebb a drámai szál, mint a vígjáték

Egy romantiks vígjtákra gondoltam a leírás és a borító alapján. Barátnővel neki is fogtunk a filmnek, de hamar tudatosult bennünk, hogy nem egy sablonszerű tini-vígjátékról lesz szó. Sőt ebbe a műfajba sorolást kissé túlzásnak tartom, ha nem is teljes egészébe, de a drámába is ugyan úgy bele tartozik... Adott egy hátrányos helyzetű (autista?) srác, aki magántalunlóként nem taposta ki a kamaszok által végigjárt ösvényt, de egy -szerelmi- hatás miatt kipróbálja magát az iskolába. Ez a téma még azt mondom meg is állná a helyét, de valahogy a lassú történet és a felvázolt romantikus szál nem vezet sehova, és írtó vontatottá képes idővel válni. Vígjátékként nálam nem tudott müködni igazán, mert az egyetlen neves szereplő, az anya szerepében (Judy Greer) túlzott aggódása, és a srác lúzersége inkább drámai szálon kezd el építkezni. A lezárás okozott némi meglepetést, és mivel az egész film nincs másfél óra, így azt mondom: hogy egy kellemes, sőt aranyos filmről beszélhetünk, de mély nyomot nem tudott hagyni. Aki vígjátékként próbál neki állni, biztos csalódni fog.

0
 
2018.09.30 indingo

A Csak egy átlagos suli nem egy átlagos film

A Csak egy átlagos suli nem egy átlagos film. Csodálkozom, hogy a hazai mozik nem nem csaptak le rá, mutatták be. Nem is egy túl ismert film, pedig különb mint egy-két moziba kerülő förmedvény. A története egy fiúról és az édesanyjáról szól, ahol oly... Teljes kritika

0
 
2019.01.06 Bazzzsi

Könnyed kis limonádé, de a jobb fajtából. Rendben volt a humora és a történet is tartogatott meglepetéseket.

0
 
2018.10.29 VvV

Helyes és humoros, de ami a legfontosabb meg tudott lepni!

0
 
2019.02.02 Timcsi

Nekem bejött a történet a picit túl lelkes anyukával és az elfont fiúval a középpontban, no meg a története is hozott váratlant.

0