Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

6,9 a Richter-skálán


(6.9 pe scara Richter)
6,9 a Richter-skálán

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Tony, a középkorú színész Kitty nevű feleségével a legunalmasabb házasok életét éli. A szürkeséget talán csak Tony földrengésektől való irracionális félelme dobja fel olykor. A férfi éppen egy új musical színházi bemutatójára készül, miközben féltékenykedő, munkanélküli nejével új lakásba költöznek. Egy enyhe földrengés gyorsan rámutat arra, hogy az új otthonuk nem volt éppen földrengésbiztos választás. Ám a pár hétköznapjaiban még a földrengésnél is nagyobb izgalmakat okoz Tony apjának váratlan feltűnése, akit a férfi ötéves kora óta nem látott. Ráadásul a nőcsábász és kicsapongó életet folytató apa nemcsak futólag szeretne feltűnni a fia életében. (Vertigo Media)

(Pajor Sándor)
 
2017. 04. 17. 03:20 

Igazán szép képi világa van a filmnek, meglepően jó története és sziporkázó dialógusai. Ezen felül az alakítások ugyan egy kissé teátrálisak, de még nem igaz zavaró ez.

 
2017. 04. 15. 22:16 

Csodálatosan szép ez a film, ráadásul magyar vonatkozásai is vannak, mégis valahogy csönd övezi. Izgatottan várom, mivel a trailer alapján nagyon ígéretes.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.