Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

6,9 a Richter-skálán


(6.9 pe scara Richter)
6,9 a Richter-skálán

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Tony, a középkorú színész Kitty nevű feleségével a legunalmasabb házasok életét éli. A szürkeséget talán csak Tony földrengésektől való irracionális félelme dobja fel olykor. A férfi éppen egy új musical színházi bemutatójára készül, miközben féltékenykedő, munkanélküli nejével új lakásba költöznek. Egy enyhe földrengés gyorsan rámutat arra, hogy az új otthonuk nem volt éppen földrengésbiztos választás. Ám a pár hétköznapjaiban még a földrengésnél is nagyobb izgalmakat okoz Tony apjának váratlan feltűnése, akit a férfi ötéves kora óta nem látott. Ráadásul a nőcsábász és kicsapongó életet folytató apa nemcsak futólag szeretne feltűnni a fia életében. (Vertigo Media)

(ps)
 
2017. 04. 28. 20:12 

Azt meg kell hagyni, hogy nem egy hétköznapi filmről van szó, de nagyon érdekes az egész sztori és a felvezetése. Nem voltak elvárásaim, de nagyon pozitívan jöttem ki a moziból.

 
2017. 04. 17. 03:20 

Igazán szép képi világa van a filmnek, meglepően jó története és sziporkázó dialógusai. Ezen felül az alakítások ugyan egy kissé teátrálisak, de még nem igaz zavaró ez.

 
2017. 04. 15. 22:16 

Csodálatosan szép ez a film, ráadásul magyar vonatkozásai is vannak, mégis valahogy csönd övezi. Már a trailer alapján is nagyon ígéretes volt. Merem ajánlani!

VOX.hu - 6,9 a Richter-skálán
Nem, a film címe nem egy katasztrófafilmet rejt, hanem egy igényes bohózatot. Rendezője, a román Nae Caranfiltől ez nem túlságosan meglepő: ő nem tartozik az új hullám társadalomkritikus drámákat szállító rendezők csoportjához, mindig is a maga útját járta. 75/100
Movieaddicts: 6,9 a Richter-skálán
Összességében tudnám ajánlani a filmet, bátran lehet tenni vele egy próbát, mert azon vígjátékok közé tartozik, melyek képesek tartalmasan szórakoztatni. 7,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.