82% 48 szavazat
Elveszett levelek

Elveszett levelek

Signed, Sealed, Delivered
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
27
Szereplők (27)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A számítógépes zseni, a fiatal nő, Shane csatlakozik a tradicionális levelekért rajongó Oliverhez és kis csapatához a Halott Levelek Osztályán, ahol a postai nyomozók eltökéltek abban, hogy kipostázzák a szinte kipostázhatatlan leveleket. Nyomozásuk során egy kiszámíthatatlan világba csöppenek,… Több


Forgatókönyvíró: Brandi Harkonen
Ország: Kanada
Premier: 2013.10.12.
 
2019.10.09 HitGirl

legújabb vélemény

Nagyon kedves kis film, érdekes és szórakoztató. Nekem pontosan a könnyedsége miatt jött be; nem kell agyalni az eseményeken, szépen jön minden egymás után. A színészek mutatványa nem egy nagy szám, de ettől eltekintve jó kis film.

0
 
2016.04.05 Vibozsofi

A filmben sok a sablonos jelenet és megnyilvánulás, ahogyan a romantikus filmekben már megszokhattuk, de ezek ellenére klassz film, frappáns, pörgős, vicces és a szereplőket könnyen a szívünkbe zárhatjuk. Egy nézést megér.

1
 
2018.06.30 lill001

Nekem tetszik! A lehetetlen álom 2. epizódjában elhangzott egy dal. A zenéje valami gyönyörű. Nagy zenerajongó vagyok, bár az USA-ban soha nem jártam, így szeretném, ha valamely társ itt tudna nekem erről a Dalról információkat adni. Üdv. És továbbra is várom a Dal címét és előadóját.

0