Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Mélyütés


(Southpaw)

Tartalom

Billy ’The Great’ Hope (Jake Gyllenhaal), az éppen regnáló világbajnok bokszoló kiváló pályafutást tudhat maga mögött. A sportoló kiegyensúlyozott karrierje és családi élete azonban egy pillanat alatt megbomlani látszik, amikor felesége (Rachel McAdams) tragikus hirtelenséggel életét veszti egy balesetben. Billy egyre jobban lesüllyed, egy időre még gyermeke felett is elveszti a felügyelet jogát. Eljött az idő, hogy visszatérjen a ringbe, hogy visszanyerje a becsületét és megmaradt családját. (hg)
2016. 05. 13. 13:56 

Nem tűnik ki, de szépen felsorakozott a jól működő sportdrámákhoz. A film drámai oldala tökéletesen működik, és ez Jake Gyllenhaal-nak köszönhető főleg. Lebilincselő, amit alakít. Jobban átgondolva ez tereli a szebb vizekre a filmet, ugyanis a box, a családi dráma miatt eltörpül. A történet a megszokott sablon, tehát egyáltalán nem okoz meglepetést a menete. Az utolsó összecsapásnál, a ringben több háttérzenét használhattak volna (ami fokozza az izgalmakat), mert így unalmassá vált egy idő után. Rocky részekben sokkal pörgősebb, és - ha tudom is mi lesz a vége - izgalmasabbak a mérkőzések.

2016. 05. 04. 14:55 

Szuper film, kitartásra ösztönöz! Ajánlom sok emberre ráférne egy kis motiváció!

2016. 04. 25. 10:46 

Nagyon tetszett ez a film, tele volt izgalommal és drámával. A látvány és a box jelenetek nagyon jók, a színészekről nem is beszélve. Oona Laurence remekül hozta a szerepét, nagy jövő áll előtte. Mindenki nézze meg mert szerintem megéri.

Jake Gyllenhaal

mint Billy Hope

Rachel McAdams

mint Maureen Hope

Forest Whitaker

mint Tick Wills

Oona Laurence

mint Leila Hope

50 Cent

mint Jordan Mains (as Curtis '50 Cent' Jackson)

Skylan Brooks

mint Hoppy

Naomie Harris

mint Angela Rivera

Victor Ortiz

mint Ramone

Antoine Fuqua az alacsony büdzsé miatt nem engedhette meg magának, hogy leszerződtesse James Horner zeneszerzőt. Jamesnek azonban annyira tetszett a filmterv, hogy ingyen elvállalta a munkát.

(hg)

A film főszerepét eredetileg Eminem játszotta volna.

(hg)

A Mélyütés Kurt Sutter első forgatókönyve.

(hg)
Smoking Barrels: Mélyütés
Ennyire kiszámítható film ritkán tud ekkora minőséget hozni. Aki nekiül, az készüljön fel rá, hogy alapvetően semmi maradandóval nem fog gazdagodni, de a remek verekedések, Gyllenhaal pazar (és remélhetőleg Oscar-várományos alakítása) és az általános színvonal miatt megbánni sem fogja senki, hogy megnézte.
Hetediksor: Mélyütés
Sajnos most tárgyalt filmünk ringjében nem az ütések kemények, hanem az, hogy ennyi klisét bele lehetett sűríteni két óra hosszába. Hiába a megszámlálhatatlan mennyiségű kocka Jake Gyllenhaal hasán és hiába a kiváló színészi alakítás, megmenteni ő sem képes a forgatókönyvet.
Movieaddicts: Fear No Man
Jake Gyllenhal fantasztikus metamorfózisa elfeledteti velünk a film összes hibáját, és elégedetten állunk fel a moziszékünkből.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.