Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Suburra


(Suburra)
Suburra

Tartalom

A Suburra című thrillerben a Szamurájnak nevezett gengszter egy a Rómát Los Angelesszel összekötő kereskedelmi front kiépítésén dolgozik. A helyi maffia főnökök mind egyetértenek döntésével és lelkesen támogatják a nekik is profitáló ötletet, azonban az idilli béke nem tart sokáig... (erare)
 
2016. 08. 19. 17:47 

Olasz politikai elit, és az alvilág kapcsolata.Az orosz Leviathan filmhez tudom hasonlítani.
Szerintem sok helyen így működnek a dolgok, és az "igazság", sokat lehet tanulni a filmből.Elgondokodtató.Még másnap is a hatása alatt voltam!

 
2017. 01. 05. 14:42 

Politika, kurvák, gengszterek, bosszú. Akaratodon kívül hogyan lehet belekeveredni a maffia világába. Sok drámai zenével. Jó megvalósítás, de nekem mégis kicsit lapos és vontatott volt. Karma = információ avagy ki kit ismer.

 
2016. 04. 26. 14:53 

Ilyen erős filmre az olaszoktól nem számítottam. Habár mindig a maffiás vonallal jelentkeznek, de ez most valami egészen úúj ízűre sikerült. Nem az a klasszikus értelemben vett család-maffia filmet láttam, ami kifejezetten üdítő jelenség volt számomra. Igazi pörgős, fordulatokban gazdag krimi ez.

Greta Scarano


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.