87% 66 szavazat
Tarzan, a majomember

Tarzan, a majomember

Tarzan The Ape Man
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jim Parker csodaszép lánya, Jane és egy Holt nevű fotográfus társaságában az elefántok temetkezési helye után kutat valahol Afrikában. Az elefánttemető helyett a legendás majomemberre, Tarzanra bukkannak, akit pillanatok alatt elbűvöl Jane ellenállhatatlan szépsége. Amikor a Parker-expedíció bajba kerül, Tarzan a segítségükre siet, ám Jim életét már nem tudja megmenteni: a férfi meghal az elefántok temetkezőhelyének őreivel folytatott csatában. Jane azonban úgy dönt, hogy bátor megmentőjükkel, Tarzannal marad a dzsungelben.

Rendező: W.S. Van Dyke
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1932.03.25.
Több
Johnny Weissmuller
Johnny Weissmuller
Maureen O'Sullivan
Johnny Weissmuller
Johnny Weissmuller
Johnny Weissmuller
Johnny Weissmuller
Johnny Weissmuller
Johnny Weissmuller
Johnny Weissmuller
 
2023.02.11 barics01

legújabb vélemény

Igazi legendás film. A mai napig egyedi és megismételhetetlen. Anyu régi nagy kedvence.

0
 
2022.03.01 Liza1997

Régi film, de amilyen régi, olyan szórakoztató. Az újabb Tarzan-filmeknél, mint a Tarzan legendája, ezerszer jobb és hangulatosabb.

1
 
2017.11.10 kmona

Hát, ez egy igazi gyöngyszem szerintem. Az pedig, hogy ebben a kultfilmben egy magyar származású színész játszik az csak még érdekesebbé tette számomra. Szerintem ezt úgy egyszer az életben mindenkinek meg kellene néznie. Vannak benne buktatók, de ez... Több

0
 
2016.12.07 adam

Nagyon hangulatos film, én nem ismertem ezt korábban és nem is gondoltam volna, hogy a Tarzan filmek ilyen régi időkre nyúlnak vissza. Szerintem mindemellett izgalmas is, és egy közös családi filmezéshez nagyon is ideális.

0

A film összbevétele 6 027 700 dollár volt (imdb.com).

#1