Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az ifjú pápa


(The Young Pope)
Az ifjú pápa

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Az ifjú pápa Lenny Belardóról szól, aki XIII. Piusz néven az első amerikai pápa lett. Úgy tűnik, a fiatal és sármos pápa megválasztása a bíborosi kollégium egyszerű, ám hatékony médiastratégiájának eredménye. De a látszat sokszor csal. Különösen azon a helyen és azok közt, akik Isten misztériumát választották, hogy útjukat vezesse. A helyszín a Vatikán, a szereplők pedig az egyház vezetői. És kiderül, hogy XIII. Piusz a legtitokzatosabb és legellentmondásosabb mind közül. Az éles eszű és naiv, ironikus és kisstílű, maradi és haladó, kétkedő és eltökélt, melankolikus és kíméletlen XIII. Piusz megpróbál átkelni az emberi magány végtelen folyóján, hogy meglelje azt az Istent, akit az emberiségnek adhat. És saját magának.(HBO)
(hp)
 
Nik
2016. 10. 25. 11:16 

nagyon érdekes sorozatnak ígérkezik, ami sok kérdést felvet majd az egyház működéséről

 
2017. 04. 07. 14:49 

Az utóbbi idők legjobb feltörekvő sorozata, ami nem szégyelli felvetni az egyház működésének problematikáját, illetve kardinális problémákat se rest beemelni, akár úgy, hogy tudja, hogy lehet, hogy ezzel eltántorít pár embert. De nekem nagyon tetszett.

 
csd
2016. 12. 04. 22:38 

Egyrészt semmi új a nap alatt - szerű. Van egy kis House of Cards utánérzés az egészben. Viszont elképesztően szép. Sorentino nagyon ért ahhoz, hogy a legelcsépeltebb közhelyekből valami frisset, újat hozzon ki.

Smoking Barrels: Az ifjú pápa
Ha ezt veszem, akkor Az ifjú pápa egyetlen bűne tulajdonképpen csak annyi, hogy nem néhány évvel korábban érkezett, amikor perspektívája általánosságban és a katolikus egyház tekintetében is újszerű lehetett volna.
Revizor: PÁPÁBB A PÁPÁNÁL
Szűz vagyok: de ez egy régi póló – olvasható a szent életű Mary nővér hálóingén. A blaszfémia karcolásának hangján beszél felkavaróan pompázatos sorozatában Paolo Sorrentino az egyén, hatalom és hit keverékéből álló vallásról és a hozzá való ellentmondásos viszonyulásunkról. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA.
Smoking Barrels: Az ifjú pápa
Ez a sorozat kötelező megtekinteni való, még az antiklerikálisabb érzelműek számára is. Nem olyan, mint amilyet vártok... más, és jobb!
9,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.