Játssz egy Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zoolander 2


(Zoolander 2)
Zoolander 2

Tartalom

Zoolander 2 filmtartalom:

A Zoolander, a trendkívüli folytatásában ismét a legendás topmodell, Derek Zoolander különös és rendkívüli módon vicces életébe nyerhetünk bepillantást. Ezúttal a Párizsi Divathét kapcsán igyekszik bebizonyítani, hogy még mindig van helye a divatszakmában - különösen azért, mert felbukkant egy rivális szervezet, mely igyekszik leszorítani őt a terepről. Természetesen ezúttal is társa a harcban Hansel McDonald.

(erare)
2016. 05. 09. 01:12 

Az első rèsze sem volt kiemelkedő, de mèg abba az agyament vígjátèkok sorába tartozik, hogy ha vèletlen a tv-n keresztül oda tèvedek, akkor nem kapcsolom el hanem elmosolyogva (kicsit lesokkolva) elszórakozok rajta.
Na ez a második rèszèről nem mondható el. A kevesebb nèha több. Nagyon erőltetett, ès a poènnak szánt jelenetek átlèpik messze a hátárt. Ennek köszönhetően a filmhez nem elèg a jó hangulat, egy orbitális nagy baromság lesz belőle. Fèlre èrtès ne essèk èrtem èn, hogy Ben Stiller mit akart, erre is számitottam a folytatás hallatán, de ez már sok(k).

2016. 06. 09. 23:10 

A film igen sajátos humorral rendelkezik, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Az első részre igen sok visszautalást tartalmaz, több poént újra leporol. Egyszeri megnézésre tökéletes választás.

2016. 04. 21. 12:23 

15 év után tér vissza a vászonra Derek Zoolander, akinek természetfeletti arckifejezése mentette meg a haláltól a maláj elnököt. Ezúttal egy titkos összeesküvés sűrűjében találja magát, ahol csak az eszére, egykori ellenfelére és egy bögyös divatnyomozóra számíthat. A világnak annyi.

 

Eredetileg Eddie Murphy is játszott volna a filmben egy saját arckifejezéssel rendelkező fekete modellt.

(mamiéstöti2)
 

Katy Perry szintén cameózik egyet a filmben, csakúgy, mint Skillrex.

(mamiéstöti2)
 

Susan Sarandon is cameózik a filmben.

(mamiéstöti2)
Cinestar: Zoolander 2
A Zoolander 2 divatos, sármos és pokolian szórakoztató, amely a töménytelen mennyiségű cameókkal folyamatosan képes meglepetést okozni a nézője számára. Ha minden egyes vígjáték folytatása legalább ennyire nívós és jól kigondolt lenne, akkor a világban csakis mosolytól megszépült emberek élnének, kötőjel modellek. 88/100
Movieaddicts: Zoolander 2
A Zoolander 2 nem árul zsákbamacskát. Akinek az első rész elnyerte a tetszését, aki vevő volt annak elmebeteg, abszurd humorára, az a folytatásban sem fog csalódni. 7/10
Hetediksor: Neked a divat mondja meg…
Derek Zoolander látszólag már a múlté, ám vannak dolgok, amik soha nem mennek ki a divatból (pl. a hülyeség). Minden út Rómába vezet, ahol hullanak a celebek és egy titkos társaság világuralomra tör. Kevésbé merész, de ettől még szórakoztató. 6/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.