Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zoolander 2


(Zoolander 2)
Zoolander 2

Tartalom

Zoolander 2 filmtartalom:

A Zoolander, a trendkívüli folytatásában ismét a legendás topmodell, Derek Zoolander különös és rendkívüli módon vicces életébe nyerhetünk bepillantást. Ezúttal a Párizsi Divathét kapcsán igyekszik bebizonyítani, hogy még mindig van helye a divatszakmában - különösen azért, mert felbukkant egy rivális szervezet, mely igyekszik leszorítani őt a terepről. Természetesen ezúttal is társa a harcban Hansel McDonald.

(erare)
 
2016. 08. 26. 20:18 

A film akár testvérfilmje lehetne a Seltzer/Friedberg féle paródiának mondott borzadályainak. Szerencsére itt nem az altesti és testnedvi poénok viszik a fővonalat, csak ahogy azokban a filmekben az egyetlen cél, hogy minél több fimre utaljanak, addig itt az volt a lényeg, hogy minél több színész, zenész és celeb látható legyen, mindenféle értelmes forgatókönyv vagy humor nélkül. Az első részért sem vagyok annyira oda, mint sokan mások, de az fényévekkel jobb ennél.

 
2016. 09. 11. 11:01 

Úgy érdemes megnézni, ha valaki látta már az első részt, és egyben be is jön neki a film humora, ami néhol eléggé egyszerű vicceket próbál eladni, de máshol viszont tényleg rendkívól vicces. Én nagyon jól szórakoztam rajta, szerintem hasonlóan jó volt, mint az előző, tehát akinek az tetszett, ezt is érdemes látnia.

 
2016. 06. 09. 23:10 

A film igen sajátos humorral rendelkezik, ami vagy bejön valakinek, vagy nem. Az első részre igen sok visszautalást tartalmaz, több poént újra leporol. Egyszeri megnézésre tökéletes választás.

Ben Stiller
Justin Bieber
Ben Stiller
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Penélope Cruz
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Owen Wilson
Ben Stiller
Ben Stiller
Owen Wilson
Owen Wilson
Ben Stiller
Owen Wilson
Ben Stiller
Penélope Cruz
Owen Wilson
Ben Stiller
Ben Stiller
Penélope Cruz
Ben Stiller
Owen Wilson
Penélope Cruz
 

A film végén egy rövid szerepet kapott Kate Moss elismert modell is.

(SethFranco)
 

A divat világában játszódó filmben a végén feltűnik a tervező Tommy Hilfiger, Alexander Vang, Valentino, Marc Jacobs és Anna Wintour is.

(SethFranco)
 

A filmben szerepet kapnak egy kis időre Naomi Campbell, Billy Zane és Lewis Hamilton is.

(SethFranco)
Cinestar: Zoolander 2
A Zoolander 2 divatos, sármos és pokolian szórakoztató, amely a töménytelen mennyiségű cameókkal folyamatosan képes meglepetést okozni a nézője számára. Ha minden egyes vígjáték folytatása legalább ennyire nívós és jól kigondolt lenne, akkor a világban csakis mosolytól megszépült emberek élnének, kötőjel modellek. 88/100
Movieaddicts: Zoolander 2
A Zoolander 2 nem árul zsákbamacskát. Akinek az első rész elnyerte a tetszését, aki vevő volt annak elmebeteg, abszurd humorára, az a folytatásban sem fog csalódni. 7/10
Hetediksor: Neked a divat mondja meg…
Derek Zoolander látszólag már a múlté, ám vannak dolgok, amik soha nem mennek ki a divatból (pl. a hülyeség). Minden út Rómába vezet, ahol hullanak a celebek és egy titkos társaság világuralomra tör. Kevésbé merész, de ettől még szórakoztató. 6/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.