Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zoolander 2


(Zoolander 2)

Tartalom

Zoolander 2 filmtartalom:

A Zoolander, a trendkívüli folytatásában ismét a legendás topmodell, Derek Zoolander különös és rendkívüli módon vicces életébe nyerhetünk bepillantást. Ezúttal a Párizsi Divathét kapcsán igyekszik bebizonyítani, hogy még mindig van helye a divatszakmában - különösen azért, mert felbukkant egy rivális szervezet, mely igyekszik leszorítani őt a terepről. Természetesen ezúttal is társa a harcban Hansel McDonald.

(erare)
2016. 04. 21. 12:23 

15 év után tér vissza a vászonra Derek Zoolander, akinek természetfeletti arckifejezése mentette meg a haláltól a maláj elnököt. Ezúttal egy titkos összeesküvés sűrűjében találja magát, ahol csak az eszére, egykori ellenfelére és egy bögyös divatnyomozóra számíthat. A világnak annyi.

2016. 05. 09. 01:12 

Az első rèsze sem volt kiemelkedő, de mèg abba az agyament vígjátèkok sorába tartozik, hogy ha vèletlen a tv-n keresztül oda tèvedek, akkor nem kapcsolom el hanem elmosolyogva (kicsit lesokkolva) elszórakozok rajta.
Na ez a második rèszèről nem mondható el. A kevesebb nèha több. Nagyon erőltetett, ès a poènnak szánt jelenetek átlèpik messze a hátárt. Ennek köszönhetően a filmhez nem elèg a jó hangulat, egy orbitális nagy baromság lesz belőle. Fèlre èrtès ne essèk èrtem èn, hogy Ben Stiller mit akart, erre is számitottam a folytatás hallatán, de ez már sok(k).

2016. 03. 17. 16:50 

Annyira ostoba ez a film, hogy azt elmondani nem lehet, de a legpozitívabb értelemben. Imádtam az első részét, és ez is hozza a szintet. Nem mondom, hogy mindenki élvezni fogja, de ha vevő vagy az ilyesmire (nézd meg az előzetest), remekül fogsz szórakozni.

Justin Bieber

mint Justin Bieber

Jon Daly

mint Agent Filippo

Penélope Cruz

mint Valentina Valencia

Ben Stiller

mint Derek

Katie Couric

mint Katie Couric

Amy Stiller

mint Mom Tourist

Charlotte Townsend

mint Girl Tourist

Christine Taylor

mint Matilda

A film forgatási munkálatai 97 napot vettek igénybe.

(hg)

A filmet egy divatbemutatón jelentették be, ahol Zoolander és Hansel szerepében Ben Stiller és Owen Wilson is a kifutóra lépett.

(hg)

A film cselekménye Ben Stiller elmondása szerint 15 évvel az első rész után veszi fel a fonalat.

(hg)
Cinestar: Zoolander 2
A Zoolander 2 divatos, sármos és pokolian szórakoztató, amely a töménytelen mennyiségű cameókkal folyamatosan képes meglepetést okozni a nézője számára. Ha minden egyes vígjáték folytatása legalább ennyire nívós és jól kigondolt lenne, akkor a világban csakis mosolytól megszépült emberek élnének, kötőjel modellek. 88/100
Movieaddicts: Zoolander 2
A Zoolander 2 nem árul zsákbamacskát. Akinek az első rész elnyerte a tetszését, aki vevő volt annak elmebeteg, abszurd humorára, az a folytatásban sem fog csalódni. 7/10
Hetediksor: Neked a divat mondja meg…
Derek Zoolander látszólag már a múlté, ám vannak dolgok, amik soha nem mennek ki a divatból (pl. a hülyeség). Minden út Rómába vezet, ahol hullanak a celebek és egy titkos társaság világuralomra tör. Kevésbé merész, de ettől még szórakoztató. 6/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.