Játsz egy Sony playstationért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sokkal több mint testőr


(The Hitman's Bodyguard)
Sokkal több mint testőr

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie.  Bár eddig a stukker ellenkező végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra.
A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai „vakáción” a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie… de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni. (Freeman Film)

(hp)
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
 

Ez Ryan Reynolds és Gary Oldman második közös filmje a Beépített tudat után.

(hp)
 

Samuel L. Jackson és Gary Oldman harmadik alkalommal állt együtt a kamerák elé (Tiszta románc, Robotzsaru).

(hp)
 

A film forgatása 2016. április 2-án kezdődött meg. A stáb forgatott Londonban, Amszterdamban és Szófiában.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.