Játssz egy HTC Desire 620-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zootropolis - Állati nagy balhé


(Zootopia)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb állat is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.

(Pillcsi29)
2016. 07. 14. 05:13 

Aranyos kis mese, a sztorija annyira nem teccett, de nagyon bejött a képi világa :)

2016. 06. 18. 00:39 

Nagyon-nagyon vártam már ezt a filmet, és nem kellett csalódnom. Ennél jobb animációs film idén már nem lesz, ezt meg tudom ígérni. :) Kiváló látvány, humor és sztori, úgy tökéletes, ahogy van.

2016. 03. 25. 11:31 

Hihetetlenül nagy elvárásaim voltak felé, tartottam is tőle hogy csalódok majd benne. De szerencsére nem így lett. :D

Nagyon jól szórakoztam. A film nagy részét végig kacarásztam, hol azért mert olyan poén volt amin muszáj volt, hol csak a szimpla helyzetkomikumok miatt amik a mi kis hétköznapjainkban is számtalanszor előfordulnak.

Nagyon ötletes volt ahogy az egész Zootropolist megálmodták.
Imádtam az állatokat. Annyira gyönyörűek voltak. ^^

Judy Hopps közrendőr belopta magát a szívembe. ♥

 

A Totál szívás (Breaking Bad)-ra is több utalás történik a filmben, mint a sárga kezes lábasa a "drog laborban" vagy a Woolter és Jesse név, ezeket inkább a felnőtt közönség díjazta.

(tnncastiel@gmail.com)
 

a bünetetet előéletű menyét kalóz videókat árul amiknek a címe utalás korábbi Disney filmekre ilyen a "Pig Hero 6", ami Big Hero 6-ra utalás "Floatzen" (Frozen), "Wrangled" (Tangled), and "Wreck-It Rhino" Rontó Ralph.

(tnncastiel@gmail.com)
 

Amikor Judy megérkezik a városba a jeges zónában két kis elefánt Jégvarázs-os ruhát viselnek ,ez is egy utalás a korábbi Disney produkcióra.

(tnncastiel@gmail.com)
Cinestar: Állati nagy balhé
A film legfőbb erénye, hogy rengeteg aktuális, a napjainkat mozgató témával foglalkozik, nem csak főszereplőin keresztül. Illetve dehogyisnem, hiszen harmadik karaktere maga a város, amely tényleg nem csak címadó statisztája, hanem aktív résztvevője is ennek a sajátos – igaz, az idősebbek számára kiszámítható – bűnügyi történetnek. 90/100
Hetediksor: Az állati nyomozoo-k
Egy film, legyen az élőszereplős, vagy animációs erős gyanakvásra készteti a nézőt, ha a stáblistán 2 rendező, 2 forgatókönyvíró és további 7 ötletadó neve szerepel. Legnagyobb meglepetésünkre a Rontó Ralph alkotói egészen minőségi családi mozit raktak le az asztalra, mely kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élvezetes moziélményt nyújt. 9/10
Movieaddicts: Értelem és érzelem
Jó látni egy ilyen alkotást, ahol az alkotók megtisztelik azzal a nézőt, hogy egy ennyire igényes, eredeti és szerethető filmet készítenek neki. 9/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.