Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zootropolis - Állati nagy balhé


(Zootopia)

Tartalom

Zootropolis - Állati nagy balhé filmtartalom:

Zootopia városában egy gyors beszédű rókát olyan bűnténnyel gyanúsítanak, melyet nem követett el. Zootopia legjobb kopója, az önelégült nyúl a nyomában van, de amikor mindketten célpontjai lesznek ugyanannak az összeesküvésnek, szövetkezniük kell, hogy leleplezzék az ügyet, és a háttérben a szálakat mozgató rosszakarójuk kiéltét.

(forgalmazza: Fórum Hungary)

(hg)
2016. 04. 27. 08:14 

Gyerekkel sikerült megnéznünk a moziban.
Nem csak a kisebbek élvezték, bizony mi is fel-felkacagtunk rajta. A mese üzenete, hogy bármit elérhetsz, ha küzdesz érte, és soha nem adod fel. Lehetsz kicsi vagy nagy, gyenge vagy erős,a sorsodat csak te magad alakíthatod...persze a segítő barátok segítségével.

2016. 03. 25. 11:31 

Hihetetlenül nagy elvárásaim voltak felé, tartottam is tőle hogy csalódok majd benne. De szerencsére nem így lett. :D

Nagyon jól szórakoztam. A film nagy részét végig kacarásztam, hol azért mert olyan poén volt amin muszáj volt, hol csak a szimpla helyzetkomikumok miatt amik a mi kis hétköznapjainkban is számtalanszor előfordulnak.

Nagyon ötletes volt ahogy az egész Zootropolist megálmodták.
Imádtam az állatokat. Annyira gyönyörűek voltak. ^^

Judy Hopps közrendőr belopta magát a szívembe. ♥

2016. 05. 21. 18:15 

Nekem kifejezetten tetszett Elég jó társadalom kritikát ad, már-már összeesküvés elméletet szül mert annyira komplexen mutaja be világunkat. Érdemes megnézni, ritka manapság az élvezhető rajzfilm, megérte a mozijegy árát!

Ginnifer Goodwin

mint Judy Hopps (hang)

Jason Bateman

mint Nick Wilde (hang)

Idris Elba

mint Chief Bogo (hang)

Jenny Slate

mint Bellwether (hang)

Nate Torrence

mint Clawhauser (hang)

Bonnie Hunt

mint Bonnie Hopps (hang)

Don Lake

mint Stu Hopps (hang)

Tommy Chong

mint Yax (hang)

Az egyik jelenet során a háttérben kiszúrható a Hős6os plakátja.

(gazsika1978)

Az Állati nagy balhé egyik részlet A keresztapa esküvős jelenetét másolja.

(gazsika1978)

Három hétig verhetetlen volt a Deadpool, azonban a Zootropolis – Állati nagy balhé debütálása véget vetett a nagy menetelésnek.

(gazsika1978)
Cinestar: Állati nagy balhé
A film legfőbb erénye, hogy rengeteg aktuális, a napjainkat mozgató témával foglalkozik, nem csak főszereplőin keresztül. Illetve dehogyisnem, hiszen harmadik karaktere maga a város, amely tényleg nem csak címadó statisztája, hanem aktív résztvevője is ennek a sajátos – igaz, az idősebbek számára kiszámítható – bűnügyi történetnek. 90/100
Hetediksor: Az állati nyomozoo-k
Egy film, legyen az élőszereplős, vagy animációs erős gyanakvásra készteti a nézőt, ha a stáblistán 2 rendező, 2 forgatókönyvíró és további 7 ötletadó neve szerepel. Legnagyobb meglepetésünkre a Rontó Ralph alkotói egészen minőségi családi mozit raktak le az asztalra, mely kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élvezetes moziélményt nyújt. 9/10
Movieaddicts: Értelem és érzelem
Jó látni egy ilyen alkotást, ahol az alkotók megtisztelik azzal a nézőt, hogy egy ennyire igényes, eredeti és szerethető filmet készítenek neki. 9/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.