Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zootropolis - Állati nagy balhé


(Zootopia)
Zootropolis - Állati nagy balhé

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb állat is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.

(Pillcsi29)
 
2016. 06. 18. 00:39 

Nagyon-nagyon vártam már ezt a filmet, és nem kellett csalódnom. Ennél jobb animációs film idén már nem lesz, ezt meg tudom ígérni. :) Kiváló látvány, humor és sztori, úgy tökéletes, ahogy van.

 
2016. 05. 21. 15:47 

Sziasztok! Szerintem az év legjobb gyerekeknek és "nagy gyerekenek"is szóló meséje. Mikor megnéztem nem hittem ,hogy ilyen jó lesz. De szerencsére nem lőttek le előre mindent az előzetesben.Nemcsak ,hogy kalandos,izgalmas telis-teli fordulatokkal,ráadásul még a szereplők és a környezet is igényesen és részletesen van animálva.Összeségében5/5.

 
2016. 05. 21. 18:15 

Nekem kifejezetten tetszett Elég jó társadalom kritikát ad, már-már összeesküvés elméletet szül mert annyira komplexen mutaja be világunkat. Érdemes megnézni, ritka manapság az élvezhető rajzfilm, megérte a mozijegy árát!

 

A Rotten Tomatoes oldalán 98%-os értékelést kapott 220 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 8.helyén áll.

(Bogi87)
 

A Totál szívás (Breaking Bad)-ra is több utalás történik a filmben, mint a sárga kezes lábasa a "drog laborban" vagy a Woolter és Jesse név, ezeket inkább a felnőtt közönség díjazta.

(tnncastiel@gmail.com)
Cinestar: Állati nagy balhé
A film legfőbb erénye, hogy rengeteg aktuális, a napjainkat mozgató témával foglalkozik, nem csak főszereplőin keresztül. Illetve dehogyisnem, hiszen harmadik karaktere maga a város, amely tényleg nem csak címadó statisztája, hanem aktív résztvevője is ennek a sajátos – igaz, az idősebbek számára kiszámítható – bűnügyi történetnek. 90/100
Hetediksor: Az állati nyomozoo-k
Egy film, legyen az élőszereplős, vagy animációs erős gyanakvásra készteti a nézőt, ha a stáblistán 2 rendező, 2 forgatókönyvíró és további 7 ötletadó neve szerepel. Legnagyobb meglepetésünkre a Rontó Ralph alkotói egészen minőségi családi mozit raktak le az asztalra, mely kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élvezetes moziélményt nyújt. 9/10
Movieaddicts: Értelem és érzelem
Jó látni egy ilyen alkotást, ahol az alkotók megtisztelik azzal a nézőt, hogy egy ennyire igényes, eredeti és szerethető filmet készítenek neki. 9/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.