Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Beauty in Black
#61

dráma

Két nagyon különböző nő élete összekapcsolódik: az egyikük a túlélésért küzd, míg a másikuk egy jól menő céget vezet. több»

Happiness Falls
#62

dráma

Az apa megmagyarázhatatlan eltűnése után egy családnak szembe kell néznie a rideg valósággal, hogy talán nem is ismerték őt olyan jól, mint hitték, megkérdőjelezve kapcsolataik... több»

#63

krimi | thriller

Roman Compte egy személyben volt kubai száműzött, CIA-ügynök, a Hotel Mutiny vezérigazgatója, valamint a 70-es évek végi és 80-as évek eleji Miami kokainszcéna vezéregyénisége. több»

Top End Bub
#64

NA Top End Bub  (2024)

dráma | romantikus

Egy energikus őslakos ügyvédnő és pékmester férje Adelaide-ből Belső-Ausztráliába költözik, hogy felneveljék a nő árván maradt unokahúgát, a váratlan szülőséggel... több»

#65

dráma | életrajzi | történelmi

A sorozat Thomas Cromwell életének utolsó négy évét követi nyomon, és ezzel befejeződik az útja az önerőből felemelkedő emberből korának legrettegettebb, legbefolyásosabb... több»

#66

NA Bodkin  (2024)

dráma | thriller | vígjáték

Netflix (2024.05.09.)

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és furcsább... több»

#67

NA High Hopes  (2024)

dokumentum

A munkahelyi valóságshow a fehérorosz származású testvéreket, Szlávát és Miskát, valamint betépett csapatukat követi végig a kannabiszüzletük új magasságokba emelésének... több»

#68

akció | animáció | kaland

Disney+

Egy gyalogos katona elindul, hogy beszivárogjon a Sárkányőrök nevű harcosok csoportjába, és leszámoljon velük. Akadályokba és kihívásokba ütközik, miközben megpróbálja... több»

#69

NA Fiaskó  (2024)

vígjáték

Netflix (2024.04.30.)

Raphaël Valande első nagyjátékfilmjét forgatja, amellyel forradalmár nagymamája hősies élete előtt tiszteleg. A forgatás fokozatosan rémálommá válik a stáb egyik tagja miatt, aki... több»

Segítség, szülők lettünk!
#70

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Szülővé válni kétségkívül a legnagyobb változás az életben: a párkapcsolatból család lesz, a ház már nemcsak a tiétek, hanem megosztjátok egy kisbabával is, a szabad élet... több»

LEGO Masters – Új-Zéland
#71

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

Hat LEGO-építő csapat néz szembe egymással az első kihívás során a LEGO Masters Új-Zélandban. A győztes csapat elnyeri az Erőkockát, ami megvédi őket a kieséstől. több»

#72

akció | animáció | kaland

Netflix (2024.05.24.)

Darius Bowman, a fiatal paleontológus élő dinoszauruszokat fedez fel a kaliforniai vadonban. több»

#73

valóságshow

Netflix

A villától a dzsungelig a versenyzőknek közel kell tartaniuk a barátaikat, és közelebb az ellenségeiket. Ki nyeri meg a belépőt a paradicsomba és a 100 000 eurót? több»

Szereplők: Bonnie Stange

Mestersége ragadozó
#74

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Miként cserkészik be és ejtik el prédáikat a krokodilok, a gepárdok és az oroszlánok? Hosszú generációkon át hogyan alkalmazkodott a táplálékért vívott harchoz e híres vadászok... több»

Vándorló természet
#75

dokumentum

A tavasz beköszöntével madarak ezrei és tízezrei lepik el a Falkland-szigetek sziklás partvidékét. Szembeötlő a változás, hisz az év többi részében alig néhány faj él itt –... több»

#78

dráma | sci-fi | thriller

Netflix

Egy aszteroida száguld a Föld felé, és egy tanárnő mindent megtesz, hogy diákjai biztonságban legyenek. több»

Láttunk már olyan filmeket, ahol közeledik az aszteroida és a Föld napjai meg vannak számlálva. Ez a történet kicsit személyesebb és más módon közelíti meg a témát, ami már önmagában elég volt, hogy érdekesnek találjam. Nem tökéletes, de szerintem kíváncsiságból... több»
#80

dráma

Netflix

Miután megrázó híreket kapnak, a két legjobb barát Jeruzsálemből Krakkóba utazik egy focimeccsre, remélve, hogy maguk mögött hagyhatják a gondokat. több»