Film tartalmak

A 13-as raktár csapata ismét kétfelé szakad. Myka és Pete egy titokzatos halálestet kapcsán érkeznek a helyszínre, és további gyilkosságok, furcsaságo... több»
Egy arkansasi börtön falát egy láva borítja, és a rabok és a fegyőrök is megijednek, közben pedig egy szökés történik. Az ügy kivizsgálására Pete, Ste... több»

NA Ösztön  (2013)

Egy fura ereklye után kezd nyomozni Pete és Myka, ahol megjelenik H. G. Wells is. Törvényszéki nyomozó lett belőle, és élete is megávltozott, mivel pá... több»
Artie Lena virágait ápolja és munkáját csinálja, amikor váratlanul megjelenik Frederic, és bemutatja Lena helyettesét, Abigailt. Arra kéri, hogy vezze... több»

NA Könyvnoár  (2013)

Myka és Pete a raktárban rendezkedik, amikor egy véletlen folytán belecsöppenek egy befejeztelen regénybe, amit Anthony Bishop írt. Nyomozásba kell ke... több»
A Régensek Artie-t a meghallgatáson nem találják bűnösnek, visszatérhet dogozni. Pete és Claudia Oregonba utazik, hogy kivizsgáljanak egy sor földreng... több»
Artie elméje összeomlik, és nem ébred fel, ezért Frederic megkéri Claudiát, hogy segítsen visszahozni Artie-t. Közben Pete és Myka a vírus ellenszerét... több»
Pete és Myka a bronz szektorba megy, ahol megtalálják Lena holttestét. Megjelenik Artie hologramja, és egy robbanás rázza meg a raktárat. Elindul a ny... több»
Adrian testvér megijeszti Artie-t, hogy a szeretteit veszi célpontba, és igen különös csomag ereklyék érkezenk Pete, Claudia és Myka családtagjaihoz. ... több»
Artie és Adrian testvérkapcsolata és az időutazás kapcsán Atrie-nál mindenki megjelenik, hogy tovább kérdezősködjön. A legnagyobb csoport, Frederic, L... több»