Film tartalmak

A laboratóriumban holtan találják a denevérekkel kísérletező professzort. A test nagyon rossz állapotban van, megcsonkította valaki, a denevéreknek pe... több»
Kwei Wu útnak indul, hogy elvegye a barátnőjét. Útja során banditatámadás éri, de megmenti őt a Red Lady. A házasságkötés megtörténik, a fiú azonban r... több»
Max Warner egy magándetektív, aki legutolsó megbízatása óta megszállottan keresi egy fiatal lány gyilkosát. A nyomozás során megtalálja a lány Dél-Afr... több»
Az egyedülálló tanár, Brendan a templomi kórusban vagy moziban tölti a szabadidejét. Egy dublini kocsmában megismerkedik Trudy-val, az óvónővel. Az új... több»
Egy kínai lány és egy olasz fiú szerelméről szól a történet, akiknek rokonai két ellentétben álló banda tagjai. ... több»

71 Fafej  (2003)

Gert komoly feladatot kap főnökétől, a szeméttelep vezetőjétől: a szomszéd városba, saját esküvőjére kell elkísérnie a lányát, a néma Plum hercegnőt. ... több»
Bill mindent megtenne, hogy visszahódítsa a feleségét, Rose-t, aki egy közös barátjuk miatt hagyta el. A férfi teljesen beletemetkezik a bánatba, az e... több»
A kulisszák mögé kapunk bepillantást a dokumentumfilm által. Ellátogathatunk a különböző forgatási helyszínekre: Spanyolországba, Horvátországa és Ész... több»

50 Élő bomba  (1998)

Marcianak tragikus körülmények között meghal a férje. A nő gyermekével Németországba költözik, ahol tanárként helyezkedik el egy elit iskolában. Másod... több»
Luc Vu imádja a rögbit. Mivel szorult helyzetbe kerül, munkanélküli, és a kishúgát is el akarják venni tőle, úgy dönt, összehívja a középiskolai rögbi... több»