Rólam

Jó szórakozásnak tartom a filmek adta szárnyalást. Azt a mozgógépet tartom igazán jónak, amivel azonosulni tudok és azt az egy-két órát, amíg tart a történet, elfeledteti velem a mindennapok adta szürkeséget. Az akció-, horror-, és gyilkolós filmek nem tartoznak a kedvenceim közé, de ha jónak ígérkezik, megnézem azokat is. A széles látókör része, hogy időnként kirívó alkotásokat is megtekintsen az ember. Ezzel én is így vagyok. Volt már olyan film, amit csak azért jegyeztem meg, hogy véletlenül se nézzem meg még egyszer, de szerencsére ezek száma elenyésző. Kedvelem a hazai alkotásokat is, hiszen azok között is van nem egy remekmű.

2023. 10. 30.
Legalább nem lett rosszabb
A Meg második része hasonlóképpen elrugaszkodik a valóságtól, mint az első rész, de végül is, ez a cél. Talán ebben a részben több humort csempésztek a történet folyamába... több»
2023. 10. 29.
Az ötvenes évek kommunizmusa
A valós eseményeket felvonultató történet alapja az 1956-os magyar forradalomra építkezik. A mozgókép jól szemlélteti, hogy mennyire is el volt tiporva a szólásszabadság ... több»

84 Kapcsolat  (1997)

2023. 03. 19.
Akár meg is történhetne
Jól felépített történet, ami kitűnően ábrázolja az ember, a hit és a tudomány kapcsolatát. Továbbá azt, hogy az emberiség mennyire nincs felkészülve egy idegen fajjal val... több»
2022. 11. 13.
Esti szórakozásnak elmegy
Azoknak, akik kedvelik az akciódús filmeket, jó egy esti kikapcsolódásnak. A történet nem ad semmi újat, mégis gördülékeny a kivitelezés. Nem is ragozom tovább, izgalmas ... több»
2022. 11. 13.
Látványosabb, mint az első rész
Kevés olyan mozgókép van, aminél elmondható, hogy legalább olyan jóra sikerült, mint az első része vagy talán még jobbra is. A történet végig izgalomban tartja a nézőt, e... több»
Szomszédok (1987)
A klinika (1985)