74% 69 szavazat
Az eltévedt golyó 2

Az eltévedt golyó 2

Lost Bullet 2: Back for More
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
9
Szereplők (9)
3
Képek (3)
5
Videók (5)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Charras halála után Lino és Julia átvették a helyét, és megalakították az új kábítószer-ellenes egységet. Lino eltökélten keresi a bátyja és a mentora gyilkosait, folytatja a vadászatot, és nem hagyja, hogy bárki az útjába… Több


Forgatókönyvíró: Alban Lenoir, Guillaume Pierret
Ország: Franciaország
Premier: 2022.11.10. | Netflix (2022.11.11.)
 
2023.04.08 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

Ez a golyó nem tévedt el

Bármennyire is rossz arcú a főhős, megkedveltem a karaktert. A bunyó stílusa teljesen egyedi, üde színfolt a sok hollywoodi akciójelenet után.

0
 
2022.11.12 szemtelen

Akciós látványosság

Hagyományokkal szakító, mai akciófilm. Más, mint a hagyományos amerikai vagy francia akció-klisé, és mivel újszerűen, fejlett technikai eszközök bevetésével, ügyes alkotógárda készítette, ezért látványos és mutatós lett. Szokatlanul lenyűgöző a rendezés, menő az operatőri munka, kifogástalanok a bunyók, bravúrosak az autós üldözések. Igazi közönségfilm, faltól falig akció. A színészi játék sem rossz, de nem hibátlan. És ezzel mindent elmondtam, amiért érdemes megnézni. Ugyanis a látványosság nulla történettel párosul, az érdektelen cselekménye a tömény, ám érdekes akciójelenetek sokaságában elvész.

0
 
2022.11.13 Érdeklődő

Látványosabb, mint az első rész

Kevés olyan mozgókép van, aminél elmondható, hogy legalább olyan jóra sikerült, mint az első része vagy talán még jobbra is. A történet végig izgalomban tartja a nézőt, egy pillanatig sem mondható, hogy lankadna az ember figyelme. Végig izgultam a látott eseményeken, fergeteges volt.

1
 
2022.11.12 Rics

Jó folytatás

Igazi mai technikával készített film. Verekedős jelenetekre plusz pont. Ajánlani tudom csak!

1
 
2022.11.11 Kiss

Hú, nekem ár az előző rész is nagyon bejött, és igazán remek folytatást kanyarintottak neki. Nem érdemes kihagyni.

1