13(!) új streaming sorozat érkezik a jövő héten, itt a lista (Netflix, HBO Max, Apple TV+, Amazon Prime - 46. hét, 2023)

Elképesztően termékeny hét elé nézünk sorozatok terén! Jövő héten szinte minden napra két új sorozat- vagy évadpremier jut, így nem fognak unatkozni a rajongók. Legyen előfizetésed akár a Netflixre, akár az HBO Maxra, AppleTv+-ra vagy az Amazon Prime-ra, garantáltan találni fogsz valami újdonságot, ami érdekelhet. Mutatjuk is, hogy miből válogathatsz!

#13

92 Fellow Travelers  (2023)

(1)

romantikus

SkyShowtime

Két különböző férfi életét és illékony románcát követhetjük nyomon tisztogatások, háborúk, tüntetések és pestisjárványok során, leküzdve a világ akadályait. több»

Epikus szerelmi történet és politikai thriller, amely két nagyon különböző férfi illékony románcát mutatja be, akik a McCarthy-korszak Washingtonjában találkoznak. A jóképű, karizmatikus Hawkins Fuller a politika színfalai mögött tart fenn anyagilag jól jövedelmező karriert, és kerüli az érzelmi összefonódásokat – egészen addig, amíg meg nem ismerkedik Tim Laughlinnal, az idealizmustól és vallásos hittől duzzadó fiatalemberrel. Románcuk éppen akkor kezdődik, amikor Joseph McCarthy és Roy Cohn hadat üzen a „felforgatóknak és a szexuális deviánsoknak”, és ezzel a 20. századi amerikai történelem egyik legsötétebb korszaka veszi kezdetét. Négy évtizeden keresztül követhetjük öt főszereplőnket – Hawkot, Timet, Marcust, Lucyt és Frankie-t –, akiknek útjai a hatvanas évek vietnami háborús tiltakozásai, a hetvenes évek drogos, diszkós hedonizmusa és a nyolcvanas évek AIDS-válsága során keresztezik egymást, miközben a világban és önmaguk életében is akadályokkal kell szembenézniük. Premier november 19-én a SkyShowtime-on.
#12

dráma | thriller | történelmi

Netflix

Bátorság és kitartás jellemezte a vasutasokat, akik előtt tisztelgés ez a sorozat – az 1984-es bhopali gáztragédia meg nem énekelt hősei előtt. több»

Bátorság és kitartás jellemezte a vasutasokat, akik előtt tisztelgés ez a sorozat – az 1984-es bhopali gáztragédia meg nem énekelt hősei előtt. Premier november 18-án a Netflixen.
#11

dráma

Netflix

A titkok, amelyek egykor összehozták őket, most szétválasztják a családot. több»

A múltjától kísértett Gloria semmitől sem riad vissza, hogy felépítse családja jövőjét, miközben új intrikák és rejtélyek bukkannak fel a szomszédságában. Premier november 17-én a Netflixen.
#10

dráma | vígjáték

Netflix

Alexis, a vak fiatalember Mexikóvárosba költözik, hogy függetlenné váljon szüleitől és standup-művész legyen, legjobb barátja, Charlie segítségével, aki központi... több»

Alexis, a vak fiatalember Mexikóvárosba költözik, hogy függetlenné váljon szüleitől és standup-művész legyen, legjobb barátja, Charlie segítségével, aki központi idegrendszeri sérülésben szenved. Premier november 17-én a Netflixen.
#9

akció | kaland | sci-fi

Apple TV+

Godzilla és a Titánok közötti csata után játszódó sorozat, amely során kiderül, hogy a szörnyek valósak. Egy család útját követhetjük nyomon, ahogy feltárják eltemetett... több»

Két testvér apjuk nyomdokaiba lép, hogy felfedjék családjuk kapcsolatát a Monarch nevű titkos szervezettel. A nyomok a szörnyek világába vezetik őket, és végül a nyúl üregébe, Lee Shaw katonatiszthez. A történet az 1950-es években és fél évszázaddal később játszódik, ahol a Monarchot fenyegeti az, amit Shaw tud. A drámai saga - amely három generáción ível át - feltárja az eltemetett titkokat, és azt, hogy az epikus, világrengető események milyen módon hatnak vissza az életünkre. Premier november 17-én az AppleTV+-on.
#8

akció | animáció | kaland

Netflix

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans és Anna... több»

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans és Anna Kendrick közreműködésével kizárólag a Netflixen. Premier november 17-én.
#7

dráma | életrajzi

HBO Max

A második évadban Julia megküzd egyre növekvő ismertségével. Julia és odaadó férje, Paul rájönnek, hogy a sikere mindent megváltoztatott. több»

A második évadban Julia megküzd egyre növekvő ismertségével. Julia és odaadó férje, Paul rájönnek, hogy a sikere mindent megváltoztatott. Premier november 16-án az HBO Maxon.
#6

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és barátja, Dodi Fayed, illetve az autó sofőrje, Henri Paul. Premier november 16-án a Netflixen.
#5

dokumentum | sportfilm

Disney+

Figyelemre méltó történet arról, hogyan történt meg 2009-ben a Föld legdrágább és legfejlettebb versenysorozatában a lehetetlen. több»

Figyelemre méltó történet arról, hogyan történt meg 2009-ben a Föld legdrágább és legfejlettebb versenysorozatában a lehetetlen. Premier november 15-én a Disney+-on.
#4

70 A német ház  (2023)

(1)

dráma | történelmi

Disney+

Eva Bruhns, a vidám, naiv huszonnégy éves lány élete váratlan fordulatot vesz, amikor felfogadják tolmácsnak a frankfurti Auschwitz-perhez. több»

Eva Bruhns, a vidám, naiv és elragadtatott huszonnégy éves lány élete váratlan fordulatot vesz, amikor felfogadják tolmácsnak a frankfurti Auschwitz-perhez. Premier november 15-én a Disney+-on.
#3

dráma | misztikus | thriller

Disney+

Darby Hart, a Z generációs amatőr detektív megpróbál megoldani egy gyilkosságot egy eldugott településen. több»

Darby Hart amatőr nyomozót mindig is lenyűgözte a gyilkosság – azokkal az esetekkel foglalkozott, amelyeknél a bűnüldözés vagy zsákutcába jutott. A helyi orvosszakértő lányaként formálódási éveit azzal töltötte, hogy apjának segített különféle bűnügyi helyszíneken. Találkozik Bill Farrah-val, a hackerrel, aki több szempontból is partnere lesz, még akkor is, ha a megoldatlan esetek felgöngyölítésének eltérő filozófiai megközelítése azzal fenyegeti őket, hogy elszakítja őket egymástól. Premier november 14-én a Disney+-on.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

Ez a sötét, szatirikus útmutató a történelem leghírhedtebb maffiafőnökeinek felemelkedését és bukását, valamint a sikerhez vezető taktikáikat mutatja be. több»


Szereplők: Peter Dinklage
Ez a sötét, szatirikus útmutató a történelem leghírhedtebb maffiafőnökeinek felemelkedését és bukását, valamint a sikerhez vezető taktikáikat mutatja be Al Capone-től Pablo Escobarig. Premier november 14-én a Netflixen.
#1

akció | dráma | krimi

Netflix

Róma, 2011. A kormányt a bukás fenyegeti, a Vatikán válságban van, a város tereit pedig szó szerint felgyújtják. A középső világban Cinaglia megpróbálja átvenni a... több»

Róma, 2011. A kormányt a bukás fenyegeti, a Vatikán válságban van, a város tereit pedig szó szerint felgyújtják. A középső világban Cinaglia megpróbálja átvenni a szamurájok örökségét, és Badalival együtt továbbra is a város bűnügyi ügyeit intézi Adelaide és Angelica segítségével, akik az Anacletisek élén maradtak, valamint Nadia segítségével, aki segít nekik Ostia tereinek kezelésében. Vannak azonban olyanok, akik már nem fogadják el ezt a rendszert. Új szereplők lépnek a pályára, felborítva Róma egyensúlyát: így kezdődik a forradalom, amely a templomtól a Campidoglioig és egészen Ostia strandjaiig gyorsan terjed, hogy eltöröljön mindent, ami a múltat képviseli. Spadino ezért kénytelen lesz hazatérni. Premier november 14-én a Netflixen.