40 éves korában öngyilkos lett Stephen ‘tWitch’ Boss színész és Ellen DeGeneres DJ-je

Ellen DeGeneres talkshow-jának DJ-je és színész, Stephen "tWitch" Boss 40 éves korában, öngyilkosság következtében elhunyt.

Az amerikai Sun megerősítette, hogy Stephen "tWitch" Boss az orvosszakértő szerint kedden halt meg egy Los Angeles-i szállodában. 

Stephen felesége, Allison Holker kedden ment be egy Los Angeles-i rendőrőrsre - mondták el a TMZ-nek a források. A 34 éves nő láthatóan kétségbe volt esve, mert a férfi az autója nélkül ment el otthonról, ami szerinte nem vall rá.

A rendőrséget állítólag nem sokkal később hívták egy Los Angeles-i szállodában történt lövöldözés miatt, akik a helyszínen találták meg a háromgyermekes apát, és azt mondták, úgy tűnik, önkezűleg okozott lőtt seb okozta a halálát.

Allison azt mondta a People-nek: "A legnehezebb szívvel kell megosztanom, hogy a férjem, Stephen elhagyott minket."

"Stephen minden szobát beragyogott, ahová belépett. A családot, a barátokat és a közösséget mindennél többre becsülte (...)."

"Ő volt a családunk gerince, a legjobb férj és apa, és a rajongói számára is inspiráció."

"Stephen, szeretünk, hiányzol nekünk, és az utolsó táncot mindig neked tartogatom" - zárta.

Megdöbbentő halála mindössze néhány nappal azután következett be, hogy feleségével szombaton ünnepelték kilencéves házassági évfordulójukat.

Stephen halála előtti utolsó posztja egy videó volt, amelyen ő és Allison - akik a TikTok táncos videóikról voltak híresek - vasárnap otthonuk karácsonyfája előtt táncoltak.

Stephen Boss pályafutása során a Szellemirtókban, a Magic Mike XXL-ben és a Modern család című sorozatban is.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából