A Fantasztikus Négyes megjelenésére az MCU-ban már egy ideje várnak a franchise rajongói, ám úgy tűnik, hogy erre alig egy hónap múlva sor kerülhet a Disney+ új sorozatában.

Bár a Marvel egy ideje már bejelentette az új Fantasztikus négyes filmet, azonban a Pókember: Nincs hazaút alkotója, Jon Watts távozása után rendező nélkül maradt a projekt. A Doctor Strange az őrület multiverzumában filmben már ugyan felbukkant Reed Richards, akit John Krasinski alakít, a teljes csapat megjelenéséről viszont mostanáig nem lehetett tudni semmit sem.

A hamarosan debütáló Amazon: Ügyvéd sorozattal ez megváltozhat. Egy friss híresztelés szerint a történet főhőse, az ügyvédként dolgozó Jennifer Walters megbízást kap egy titokzatos ügyféltől, akinek valódi kilétét csupán az széria utolsó három epizódjában ismerhetik meg a nézők. Ez az ügyfél pedig nem más lesz, mint Ben Grimm, azaz a Lény.

Fontos megjegyezni, hogy egyelőre csakugyan csupán pletykáról van szó, a szereposztással kapcsolatban viszont máris felmerült Jason Segel, az Így jártam anyátokkal sztárja neve.

Az Amazon: Ügyvéd augusztus 17-én debütál a Disney+ műsorkínálatában.

akció | dráma | kaland | sci-fi | vígjáték

Jennifer Walters egy egyedülálló, harmincas ügyvédnő és egy zöld, kétméteres szupererős, Hulk bonyolult életét éli. több»